Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2-1 ΕΠΙ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ!!!!!!!

Πριν λιγη ωρα η ομαδα του Ωρωπου σημειωσε ιστορικη προκριση επι της Θυελλας Ραφηνας αφου προκριθηκε για το Κυπελλο Επσανα με 2-1 !!!!!!!Απεναντι σε ενα αντιπαλο  που αγωνιζεται επι πεντε συναπτε ετη στην Γ Εθνικη και Κυπελουχος Επσανα.Το συγκροτημα του Πουλου εδειξε  απο την αρχη τις διαθεσεις του και ειχε το πανω χερι και  ειχε στο πρωτο ημιχρονο τεσσερις τελικες με τον Κωστα Φιλλη να δινει το προβαδισμα στο 35 " με ωραιο πλασε!!!!!Οι φιλοξενουμενοι  απειλησαν στο πρωτο ημιχρονο αλλα ηταν εξαιρετικος ο Ντερκα με δυο ωραιες αποκρουσεις. Με τους γηπεδουχους να συνεχιζουν στο ιδιο μοτιβο στο δευτερο ημιχρονο και με αντεπιθσεις επιδιωξαν το δευτερο γκολ,γεγονος που το πετυχε με ωραιο τροπο ο νεαρος Αλεξοπουλος "εκλεψε" την μπαλα απο το τερματοφυλακα  και εκανε το 2-0 και επικρατησε ντελιριο στις εξεδρες του Ωρωπου!!!Ενω πριν ειχε μια μεγαλη ευκαιρια με τον Κανατα !!!!!
Μετα το 60" πιεσε η Θυελλα οπως αναμενοταν και βαση της εμπεριας της μειωσε με τον Δημητριου πρωην παικτη του Ωρωπου στο 65" και μετα ειχε ευκαιριες για την ισοφαριση αλλα και αμυντικη λειτουργια του Ωρωπου και ο Ντερκα οπου χρειαστηκε επενεβησαν και εδωσαν την ιστορικη προκριση στον Ωρωπο.Ενω ο Ωρωπος ειχε μια μεγαλη ευκαρια με τον Καναρη στο 85" να κλειδωσει το ματςΠαραλληλα μια νικη ψυχολογιας για την ομαδα του Ωρωπου που χρειαζεται την στηριξη ολων μας!!!!!!!!!!Σημερα  Ωρωπος δεν "εκλεψε" το ματς ηταν καλυτερος απεναντι σε μια ομαδα μεγαλυτερης κατηγοριας και μαλιστα απεδωσε ωραιο ποδοσφαιρο!!!!!Απεδειξε σημερα ποσο  "ΒΑΡΙΑ" φανελα εχει!!!!!!!Μπραβο μαγκες!!!!!!


ΩΡΩΠΟΣ (Αργύρης Πούλος): Ντέρκα, Μήτρου (75’ Μίχας), Κανάτας, Αλιάι, Μουστής, Ζουβερέλης, Τσελάι, Γιόνι (64’ Μπραχιμάι), Φιλλής, Κανάρης (77’ Μανιώτης), Εφραιμίδης (58’ Αλεξόπουλος).
ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Κατσικάτσος, Σαντίκου, Καραπάνος (46’ Β. Παπαδόπουλος), Μαστρογιαννούδης (46’ Μαργέτης), Σωτηριάδης, Γεραγωτέλης, Χαρακτίδης, Αράπης, Μαραθιανός, Δημητρίου, Σένε.