Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Πρωτέας Π.Φωκαίας - Αμφιάραος Καλάμου 1-1 HIGHLIGHTS



Το γκολ του Αμφιάραου από την κεφαλιά του Μαγγίνα -ατυχος ο Αμφιαραος ισοφαριστηκε στο τελευταιο λεπτο





Ισοπαλία πήρε ο δυνατός Αμφιάραος Καλάμου από τον γηπεδούχο Πρωτέα, στην Παλαιά Φώκαια. . Η ομάδα του Καλάμου κατάφερε ακόμη και με 10 παίκτες στο τελευταίο ημίωρο να ...επιβιώσει και να σταθει ατυχος αφου ισοφαριστηκε στο τελευταιο λεπτο σε ενα παιχνιδι που αξιζε τους τρεις βαθμους.
.
Ο τερματοφύλακας Νικολάου, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, έσωσε την εστία του στο 20’ σε προσπάθεια του Χαντάντ.
Στο 29  έκανε σέντρα ο Παπαγεωργίου από πλάγια και ο Ράικος πλάσαρε από κοντά πετυχαίνοντας γκολ που ο β’ βοηθός ακύρωσε, σημειώνοντας ότι η μπάλλα πριν την σέντρα του Παπαγεωργίου είχε βγει εκτός αγωνιστικού χώρο
Ο Αμφιάραος άνοιξε το σκορ σε στημενη φαση υστερα απο φαουλ του Νικολαου στο 37’ με κεφαλιά του Μαγγίνα (0-1).
Στο β’ ημίχρονο ο Πρωτέας διατήρησε την υπεροχή αλλά ο Αμφιάραος είχε την πρώτη καλή ευκαιρία, με κτύπημα φάουλ του 62 Νικολαου που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Παπουτσής. Στο 65’ ο Αμφιάραος έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λ. Παπαγεωργίου απευθείας με κόκκινη κάρτα και στο 72 ο Αμφιαραος ζητησε πεναλτι σε ανατροπη… ενω στο  75 και στο 80" ο Αμφιαρος ειχε δυο καλες ευκαιριες να σημειωσει δευτερο τερμα. Αργότερα (83’), σε αναστάτωση στην άμυνα του Αμφιάραου, η μπάλλα «βρήκε» το κάθετο δοκάρι, κι ένας αμυντικός έδιωξε με ανάποδο ψαλίδι. Στην τελευταία φάση της συνάντησης (94’) ο Χαντάντ «λύτρωσε» τους γηπεδούχους με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, που έστειλε την μπάλλα το «Γ» του Νικολάου για το τελικό 1-1!
Διαιτητές: Κουτρομάνος – Μπαλάγκα, Λιόλιος.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Σιδέρης): Παπουτσής, Διακορώνας (35’ λ.τρ. Ντούνι), Νίνα, Τσιάτσιος, Γεωργίου (58’ Θάνος), Xύκα, Τσίπης, Χαντάντ, Ράικος (73’ Μακροδημήτρης), Τσιριγώτης, Ευστάθ. Παπαγεωργίου.
ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ (Αθανασιάδης): Ι. Νικολάου, Φ. Αντωνίου, Αμπάζη (79’ Ν. Αντωνίου), Tαμπάκου, Μαγγίνας (91’ Γ. Νικολάου), Π. Νικολάου, Στεφανουδάκης (70’ Πέππας), Μαργιέτας, Δαμπάνης, Λεων. Παπαγεωργίου, Λυμπούσης.