Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΑΥΡΟΥ ΑΕΤΟΥ ΣΤΟΥΣ 8 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΑΝΑ!!!!!

Σήμερα είχαμε την Γ φαση του Κυπελλου Επσανα στους 16 του Κυπελλου ειχαν προκριθεί δυο ομαδες του Δημου μας ο Αμφιαραος και ο Μαυρος Αετος.
Συνεχίζει ο Μαυρος Αετος στους 8 του Κυπελλου αφου απέκλεισε με 1-2 εκτος εδρας τον Διονυσο και πιστοποιεί την φετινη του καλη πορεία σε πρωταθλημα  8/9 νικες και πρόκριση στα προημιτελικα της διοργανωσης για πρώτη φορα στην ιστορια του!!
Οι φιλοξενουμενοι προηγηθηκαν στο 80" με τον Λοη αλλα ο Διονυσος ισοφάρισε στο τελος του αγωνα,και πήγε το ματς στην παράταση ,ομως ο Μαυρος Αετος με πολλα ψυχικα αποθεματα καταφεραν στο 117 με απευθειας εκτελεση φαουλ του Τζικα στο 117 να πετυχει το γκολ νικης και να δωσει την ιστορικη στον Μαυρο Αετο!!!!Να σημειωσουμε οτι απο το 40" επαιζαν με 10 παικτες λογω αποβολης του Παπαθανασιου

Ανακοίνωση της διοίκησης






Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και στον coach Διαμαντόπουλο Γιώργο για τη σπουδαία νίκη της ομάδας μας και τη πρόκριση στους εκλεκτούς οκτώ της επόμενης φάσης του κυπέλλου! Είναι μεγάλο επίτευγμα γιατί η ομάδα συμμετέχει για πρώτη φορά σε τέτοια φάση κυπέλλου!
* Ευχαριστούμε την Διοίκηση του Διονύσου για την άψογη φιλοξενία!


O Aμφιαραος αντεξε για ενα ημιχρονο απεναντι στα Γλυκα Νερα  αλλα ηττηθηκε με  1-4 στο πρωτο ημιχρονο ηταν ανταγωνιστικος απεναντι σε μια σταθερη δυναμη της Α Επσανα.

Αναλυτικα οι ομαδες που προκριθηκαν

Γ’ φάση (αγώνες νοκ-άουτ)
ΤΕΤΑΡΤΗ 28/11/2018
Καλύβια – Άρης Βούλας 1-2 (1-1)
Αχαρναϊκός – Βουλιαγμένη 1-0 (0-0)
Αμφιάραος Καλάμου – Γλυκά Νερά 1-4 (1-1)



Διόνυσος – Μαύρος Αετός Πολυδενδρίου 1-2 παράταση (1-1, ημ. 0-0)
Παλληνιακός – Γέρακας 3-0 (2-0)
Άνοιξη – Παθιακάκης 2-1 (1-0)
Μάχη Μαραθώνα – Αστέρας Βάρης 2-1 (1-0)
ΕΚΚΡΕΜΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ
Σαρωνικός Αναβύσσου – Αχιλλέας Κ. Αχαρνών

Αποκλεισμος Αστερας Βαρης που ειναι πρωτοπορος στην Α Επσανα συνεχιζουν δυο ομαδες της Γ Εθνικη Παλληνιακος-Αχαρναικος και τεσσερις της Α Επσανα με μοναδικη εκπροσωπο της Γ Επσανα και του Δημου Ωρωπου τον Μαυρο Αετο Πολυδενδριου!!