Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Π.Α.Σ. ΩΡΩΠΟΣ-ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!!


Αυτες τις δυσκολες στιγμες ολο και περισοτεροι θελουν μια μικρη βοηθεια...ποσο μαλλον τα μικρα παιδια.Η διοικηση του Π.Α.Σ ΩΡΩΠΟΣ ανακοινωσε οτι τα εσοδα του προσεχους αγωνα της κυριακης με την ομαδα του Κουβαρα θα τα διαθεσει σε μια μοναδικη προσπαθεια που κανει η σχολικη επιτροπη πρωτοβαθμειας εκπαιδευσης του Δημου Ωρωπου.Αυτο δειχνει τις προθεσεις της νεας διοικησης οτι δεν ειναι μονο το κομματι του πρωταθλητισμου που θα αναδειχτει μεσω της ομαδος αλλα και το κοινωνικο προσωπο!Για αυτον και μονο τον λογο θα πρεπει να ειμαστε ολο και πιο πολλοι την κυριακη στο δημοτικο γηπεδο των Νεων Παλατιων.Ακολουθουν περισοτερες πληροφοριες για αυτην την αξιεπαινη προσπαθεια.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ!

ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ

Αγαπητοί φίλοι,Αγαπητές φίλες.


Άγιες μέρες, ώρες γιορτής θα μας φέρει ο Δεκέμβρης του 2011 μέσα σε μια Ελλάδα αστόλιστη, με κλειστά καταστήματα, άδειες βιτρίνες, χαμηλωμένα φώτα, και πονεμένες ψυχές γονιών που δεν μπορούν από το πουθενά να τα βγάλουν πέρα. Τα παιδιά θα ρωτούν, κι εμείς θα πρέπει να απαντήσουμε προσεκτικά, για να μη σβήσει και γι ‘αυτά ολότελα η λάμψη των Χριστουγέννων.


«Πώς να κρυφτείς απ’τα παιδιά έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα, και μας κοιτάζουν με μάτια σαν αυτά όταν ξυπνούν στις δύο η ώρα…»
Επιπλέον και για μας, που πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά που έφερε η δύσκολη κατάσταση της χώρα μας, ένα αναμμένο κερί στις ψυχές μας, ίσως δείξει το δρόμο για να έρθει ο Αγ. Βασίλης και να φέρει λίγη από την αστερόσκονή του για το παιδί που κρύβουμε μέσα μας.
Άγιες ώρες είναι αυτές… ποτέ δεν ξέρεις!
Αρκεί να υπάρχει ελπίδα και τότε του Αη Βασίλη το μαγικό σακούλι θα μοιράσει χαμόγελα στα παιδικά πρόσωπα και στις παιδικές ψυχούλες που δε σταματούν ποτέ να ελπίζουν και να τον περιμένουν και που εξακολουθούν παρά τον καθημερινό βομβαρδισμό που δέχονται, να πιστεύουν πως υπάρχει
Ας τα βοηθήσουμε λοιπόν αγαπητοί φίλοι να κρατήσουμε ζωντανά τα όνειρα και τις ελπίδες τους. Ας τους δώσουμε το κίνητρο, την ευκαιρία και το σημάδι να πιστέψουν πως υπάρχει ακόμα ανθρωπιά και αγάπη.
Ζητάμε από εσάς το απλούστερο
Να συμμετέχετε στη φετινή προσπάθεια που κάνουμε να μη στερήσουμε τα Χριστούγεννα από τα παιδιά που δε θα μπορέσουν να τα νιώσουν.
Η επιτροπή μας με μια σειρά από κινήσεις και εκδηλώσεις –διανομή τροφίμων-ενδυμάτων-παιχνιδιών και βιβλίων, Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με χορούς, τραγούδια κ.α. θα προσπαθήσει να βοηθήσει αυτά τα παιδιά. Από εσάς ζητάμε να μας στηρίξετε με οποιοδήποτε τρόπο επιλέξετε (χορηγία τροφίμων-ενδυμάτων-παιχνιδιών-βιβλίων-χρηματική κ.α.).Με την ελπίδα πως θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας σας ευχαριστούμε πολύ.
Τα σχολεία που ανήκουν στην εποπτεία μας είναι 18 Νηπιαγωγεία και 15 Δημοτικά(2.500 μαθητές), τα οποία βρίσκονται διάσπαρτα στα 11 χωριά του νέου Καλλικρατικού Δήμου Ωρωπού.


Υ.Γ Για παραπάνω πληροφορίες επικοινωνείστε με τα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής στο τηλέφωνο 22950-36571 καθημερινά 9.30 έως  15.00 ή επισκεφτείτε μας στην διεύθυνση Αγ Γεωργίου 29 Νέα Παλάτια.

oropos-sport