Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΑΥΛΩΝΑ-ΚΑΛΥΒΙΑ 0-1


                                           Φωτο απο  την εισοδο των δυο ομαδων


«Δια πυρός και σιδήρου» πέρασαν τα Καλύβια, αλλά κατάφεραν να πάρουν το «διπλό» μέσα στον Αυλώνα, που τα «έδωσε όλα» αλλά έμεινε από δυνάμεις μετά το 70’. Οι απουσίες βασικών παικτών κι από τις δύο πλευρές, φάνηκαν περισσότερο στους γηπεδούχους. Ο κεντρικός αμυντικός Φάνης Χριστόπουλος από τα Καλύβια, ο τερματοφύλακας Καλέμης και ο επιτελικός Τζιόμαλλος από τον Αυλώνα.
Στο α’ ημίχρονο το παιχνίδι  ήταν γρήγορο και αναγνωριστικό, αλλά τις φάσεις για γκολ τις είχαν τα Καλύβια, που έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Στο β’ ημίχρονο τα Καλύβια βελτιώθηκαν και όσο περνούσε η ώρα ο Αυλώνας «έμενε» από δυνάμεις. Οι χαμένες ευκαιρίες ήταν με τον Αντ. Οικονομίδη στο 15’ (έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας), τον Μουστόγιαννη στο 25’ (απέκρουσε πάλι ο τερματοφύλακας), τον Καρελιώτη στο 50’ και τον Σερμπενιάδη στο 70’. 

Ο Αυλώνας δεν είχε ολοκληρωμένες προσπάθειες.

Το 0-1 έγινε στο 85’ μετά από τέσσερις εναλλαγές της μπάλλας! Ο Κοτλίδας από τα δεξιά της άμυνας, πάσαρε στον Χ. Μπούτση στο κέντρο, αυτός έδωσε στον Σερμπενιάδη, ο οποίος έκανε σέντρα από δεξιά στη μικρή περιοχή και ο Καρελιώτης σκόραρε με φανταστική κεφαλιά!

Οι γηπεδούχοι –μέχρι να γίνει η σέντρα- διαμαρτύρονταν στον διαιτητή για προηγούμενες φάσεις, όταν ο κεντρικός αμυντικός Βλάχος, απωθησε τον βοηθό Σπυρόπουλο,  Ο παίκτης απεβλήθη αλλά η ατμόσφαιρα φορτίσθηκε επικίνδυνα. Με καθυστέρηση 6 και πλέον λεπτών, οι διαιτητές Ζαχαρόπουλος, Σπυρόπουλος και Πειρασμάκης, σφύριξαν τη λήξη του αγώνα. Ακολούθησε έντονος εκνευρισμός από πλευράς γηπεδούχων και οι διαιτητές, μετά την αποχώρησή τους από το γήπεδο, ενημέρωσαν το Αστυνομικό Τμήμα Αυλώνος για τα συμβάντα.  

ΑΥΛΩΝΑΣ: Γ. Λέκκας, Παλιοσπύρος, Πάντος (90’ Τσέλιος), Πούγιας, Βλάχος, Κούφο (72’ Νακάι), Κάρολι, Λεοντιάδης (62’ Μπαμπαλίου), Α. Λέκκας, Νάνος, Δημητριάδης.

ΚΑΛΥΒΙΑ: Παρλακίδης, Λυριτζής (58’ Ροκανάς), Β. Μπούτσης, Μουστόγιαννης, Στουραΐτης, Χρ. Μπούτσης, Κοτλίδας, Αντ. Οικονομίδης (90’ Υμέρι), Μαραγκός, Σερμπενιάδης, Καρελιώτης (90’ Γ. Κόλλιας).