Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ !!!!!!




Συνεχίζοντας την συμπλήρωση του ρόστερ της ομάδας, η διοίκηση του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου ανανέωσε τις συμφωνίες της με βασικούς παίκτες της αγωνιστικής περιόδου που έληξε και με τους οποίους πέτυχε τις μεγάλες επιτυχίες της.
Παρέμειναν –μέχρι στιγμής– οι Μηνάς Ιωσήπου, Αρκάδιος Βαζέχα, Βαγγέλης Κατσιγιάννης και Χρήστος Τσουμάνης.
Μάλιστα, ο πρόεδρος του συλλόγου Κοσμάς Λεπατατζής, έχει δίπλα του με πολλή ικανοποίηση και τον έμπειρο αρχηγό της ομάδας Χριστόδουλο Μπερμπάντη, που συνεργάζεται με ιδιαίτερη αγάπη στον σχεδιασμό για την απόκτηση των νέων στελεχών. 
 
* Επισης ενισχυεται  με 3 έμπειρους παίκτες προσέθεσε στο δυναμικό του ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου, επαναφέροντας τον τερματοφύλακα Χανδρινό , κι αποκτώντας τον μέσο Αρκουμάνη και τον επιθετικό Παπαευθυμίου. 
 
Ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Χανδρινός, γεννημένος το 1978, με σταδιοδρομία σε Αστέρα Βάρης, Ολυμπιακό Λιοσίων και Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, έχει παίξει και στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου άμμου.
Ο μέσος Ανδρέας Αρκουμάνης, γεννημένος το 1980 έχει αγωνισθεί σε πολλές ομάδες (Δόξα Βύρ., Απόλλωνα Αθ., Μαρκό, Προοδευτική, Αγ. Αναργύρους, Ηλιούπολη, Βύζαντα Μεγ., Εθνικό Αστέρα, Θρασύβουλο, ΑΟ Γλυφάδας).
Ο σέντερ-φορ Αχιλλέας Παπαευθυμίου, γεννήθηκε το 1988 και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Ηφαίστου Περιστερίου την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Είχε αποκτηθεί το 2011 από τον Παναργειακό και παλαιότερα αγωνίσθηκε στον Πέλοπα Κιάτου. 
 
* Η διοίκηση του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου εύχεται κάθε επιτυχία στον Παναγιώτη Τσιούμα, για την μεταγραφή του και την υπογραφή νέου συμβολαίου με την Καλλιθέα. 
 
*Επισης ο Παναγιωτης Τσιουμας ευχαριστησε την ομαδα μεσω ανακοινωσης σε μεσο 
κοινωνικης δικτυωσης ," Θα ήθελα απο την πλευρά μου να ευχαριστήσω την οικογένεια του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου για τις χαρές και τις μοναδικές εμπειρίες που ζήσαμε μαζί! Οι επιτυχίες ήταν πολλές και εύχομαι να υπάρξουν και άλλες! Μια νέα ποδοσφαιρική σελίδα ανοίγει για μένα χωρίς να ξεχνάω τις προηγούμενες"