Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ -ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΣ 1-2



Μεγαλη νικη της ομαδας των Αφιδνων εκτος εδρας απεναντι στον Αρη Βουλας που κατειχε
μεχρι το συγκεκριμενο παιχνιδι την δευτερη θεση.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 1’ λεπτό με σκόρερ τον Παπαγεωργίου (1-0). Οι φιλοξενούμενοι στο 25’ ισοφάρισαν (1-1) με γκολ του Γιάννη Νικολάου γνωστος και ωs Μπουτ
. Έτσι έληξε το ημίχρονο.Στο β’ μέρος ο Άρης είχε σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρει αλλά τις έχασε. Ο Μπολοβίνος είχε κεφαλιά στο δοκάρι και ακολούθησαν 2 φάσεις που οι αμυντικοί των φιλοξενουμένων έσωσαν την εστία τους αποκρούοντας επί της γραμμής τέρματος!
Σιγά-σιγά ο Αφιδναϊκός ισορρόπησε το ματς και «βγήκε» σε αντεπιθέσεις. Στο 70’ ο Καμηλάκης είχε σουτ στο δοκάρι και στο 80’ έγινε το 1-2 με αυτογκόλ του Κριλή (σε κτύπημα κόρνερ,στην προσπαθεια να απωσωβησει την κεφαλια του Καμηλακη, έπιασε κεφαλιά προς τα πίσω, που έστειλε την μπάλλα ψηλά στην γωνία του Βασιλόπουλου),με αυτο το τροπο ο Αφιδναικος απεδρασε απο
την Βουλα ,και  στρεφει την προσοχη στο τοπικο ντερμπι το Σαββατο υποδεχεται το 
Καπανδριτι.


Καλή η διαιτησία των Μπουξμπάουμ – Βιτσεντζάτου, Ρούντου.
ΑΡΗΣ: Βασιλόπουλος, Σιδερόπουλος, Μήτσιος, Μπολοβίνος, Διακρούσης, Γ. Κυριακίδης, Βεϊζάι (83’ Διγενής), Γιονγκσούνγκ (46’ Πέκωφ), Παπαγεωργίου, Παπαδημητρόπουλος, Κριλής.

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφονιός, Κουτσούκος, Καραμήτρος, Π. Νικολάου, Άλι, Ζουβερέλλης, Τάτσης, Κλισί, Γάγγας (46’ Δημόπουλος), Ι. Νικολάου (81’ Καμηλάκης), Ζαχαρόπουλος (84' Νυχάς).