Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 13/12 !!!

 

   Η ομάδα του Ωρωπού πήρε, τελικά, τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς της νίκης, στο τοπικό ντέρμπι με τον Αφιδναϊκό που διεξήχθη στα Κιούρκα,νωρίς το απόγευμα. Σ'ένα πολύ αμφίρροπο ματς οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν αρκετά αμυντικά προκειμένου να διατηρήσουν το μηδέν παθητικό. Ελάχιστες ήταν οι ευκαιρίες για γκολ, με τον Γκλιάτη για τους φιλοξενούμενους στο α' ημίχρονο και τον Ζουβερέλη για τους γηπεδούχους στο β' ημίχρονο να προσπαθούν να ανοίξουν το σκορ.           Παρόμοιο ήταν το θέαμα που ακολούθησε με την λευκή ισοπαλία να αποτελεί, αγωνιστικά, το φαβορί για την τελική έκβαση του αγώνα. Όμως στο 90ο λεπτό, ο Λάπα ανετράπη στην περιοχή από τον Μορφονιό που αποβλήθηκε. Ο Γκλιάτης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και σκόραρε για τον Ωρωπό που απέδρασε από ένα πολύ δύσκολο, ποδοσφαιρικά, απόγευμα. Έπειτα από τον σημερινό αγώνα, ο ΠΑΣ απέχει μόλις 4 βαθμούς από την ομάδα του Νικολακάκη που αγωνίζεται αύριο κόντρα σε μια άλλη ομάδα του δήμου μας, το Καπανδρίτι.

Η παραταξη των δυο ομαδων στον αγωνιστικο χωρο 

 


   Ίδιο το τελικό σκορ και στο Λαύριο όπου ο Μαύρος Αετός πέρασε νικηφόρα με αντίπαλο τον Παλλαυρεωτικό με γκολ του Τριανταφύλλου στο α' ημίχρονο.
   Στην κορυφή της Γ' κατηγορίας παρέμεινε ο Αυλώνας, αφού νίκησε, επίσης με 1-0, τον Αστέρα Γλυκών Νερών. Σ 'ένα πολύ ''σκληρό'' αγώνα, το γκολ της νίκης για την ομάδα του δήμου μας ήρθε στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου από τον Ράπτη. Δυσάρεστο γεγονός στην εξέλιξη της αναμέτρησης ο τραυματισμός του Κούκκου. Ο ποδοσφαιριστής του Αυλώνα διεκομίσθη στο νοσοκομείο με χτύπημα στο πόδι. Σαν oropos-sports του ευχόμαστε περαστικά και να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν στους αγώνες του ποδοσφαίρου αλλά και της ζωής.

                            Ο Αυλωνας  νικησε τον Αστερα εκμεταλλευτηκε το στραβοπατημα
                             της Α.Ε Μενιδιου και ειναι μονος πρωτος στην κορυφη της Γ Επσανα!!!

Τα αποτελέσματα των υπόλοιπων σημερινών αγώνων:

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Α.Ο. Κουβαρά-Α.Π.Ε. Λαυρεωτικη 1-3
Πρωτέας Π.Φώκαιας-Μάχη Μαραθώνα 2-3

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Διόνυσος-Σαρωνικός Αναβύσσου 2-3
Γιάννης Παθιακάκης-Αχιλλέας Κ.Αχαρνών 2-2
Άνοιξη-Καλύβια 1-2
Α.Ο. Άρτεμις-Ραμνούς Γραμματικού 3-0
Νικητές Ανθούσας-Α.Ο. Ατλαντις 2-3

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αετός Πικερμίου-Α.Ε. Μενιδίου 4-3
Φοίβος Βάρης-Εθν.Μάκρης 1-2
Δόξα Ποντίων-Αστέρας Μενιδίου 3-5