Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

ΟΙ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ...!!!!!

   Τι αντιλαμβάνεται κάποιος όταν ηχεί στα αυτιά του η λέξη ''Σαββατοκύριακο'' άραγε;;Ο μέσος άνθρωπος, νομίζω πως έχει συνδυάσει την λέξη αυτή με την ξεκούραση, την βόλτα με την οικογένεια ή τους φίλους, ίσως και τη εκδρομή. Για έναν ποδοσφαιρόφιλο,όμως, το άκουσμα της λέξης ''Σαββατοκύριακο'', σημαίνει εκτός των άλλων, μπάλα, γήπεδο και ντέρμπι. Έτσι λοιπόν, και για αυτό το ποδοσφαιρικό διήμερο οι ομάδες του δήμου μας ρίχνονται στη μάχη του πρωταθλήματος με κανέναν άλλο σκοπό πέραν της νίκης.
   Για την Β' κατηγορία της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α., ο Αφιδναϊκός θα αντιμετωπίσει, το Σάββατο, την Νίκη Δροσιάς μακρυά από την έδρα του. Η ομάδα από τα Κιούρκα, έπειτα από το ''χλυαρό'' 0-0 που της στέρησε σημαντικούς βαθμούς το προηγούμενο Σαβ/κο, έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες αγωνιζόμενη ενάντια σε έναν ''θεωρητικά'' εύκολο αντίπαλο.
   Επίσης θεωρητικά εύκολος αγώνας, τεράστιας όμως βαθμολογικής σημασίας για τον Ωρωπό, που υποδέχεται στα Νέα Παλάτια, την Κυριακή, την ομάδα του Παθιακάκη, Ο παίκτες του ΠΑΣ καλούνται να συνέλθουν από την ήττα στο Καπανδρίτι και να ξαναβρούν τους ρυθμούς τους ουτοσώστε να πάρουν την νίκη. Οι τρεις αυτοί βαθμοί, σε περίπτωση νικης θα είναι ''χρυσάφι'' για τον Σωτήρη Βίνο και την ομάδα του αφού εκμεταλλευόμενη ένα θετικό αποτέλεσμα του Νικολακάκη με τον Άρη Βούλας, θα ξαναμπεί σε τροχιά ανόδου.
   Εν αντιθέση, ματς δίχως φαβορί, θα χαρακτήριζε κανείς τον αγώνα του Καπανδριτίου που θα φιλοξενηθεί, την Κυριακή επίσης, από τον Αχιλλέα Κ.Αχαρνών.
   Για την Γ΄ κατηγορία, το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται περισσότερο στο τοπικό ντέρμπι του Μαύρου Αετού με το Συκάμινο στο Πολυδένδρι. Αμφότερες, οι δύο ομάδες προέρχονται απο ήττες και θα κυνηγήσουν πάση θυσία το τρίποντο προκειμένου να διατηρήσουν σημαντικές ελπίδες ανόδου. Πάντως, οι γηπεδούχοι, συγκεντρώνουν το προβάδισμα, αφού, εκτός του αβαντάζ της έδρας, θα παραταχθούν πιο πλήρεις από τους φιλοξενούμενους που θα αφήσουν αρκετούς παίκτες στον πάγκο λόγω τιμωριών.
   Αρκετά ενδιαφέρον ματς προβλέπεται και αυτό του Αμφιάραου με τον Εθνικό Ν.Μάκρης. Οι Καλαμιώτες διατηρούν το αήττητο για τέσσερεις συνεχόμενους αγώνες, και με μια καλή εμφάνιση θα συνεχίσουν το σερί.
   Κλείνοντας και με την Γ' κατηγορία, το Σάββατο στις 15:00, στο γήπεδο της Ανθούσας, ο Αυλώνας θα επιδιώξει το ''διπλό'' σε ένα καθόλου εύκολο ματς απέναντι στον Αστέρα.
   Να ευχηθούμε αξιοπρεπείς εμφανίσεις και νίκες για όλες τις ομάδες του Δήμου μας.

Aναλυτικα το  προγραμμα και διαιτητες των αναμετρησεων

Σαββατο   6 Δεκεμβριου  ωρα 15.00

Nικη  Δροσιας  -Αφιδναικος  Μπουξμαπουμ -Σπυροπουλος -Δουλγερακης

Αστερας  -Αυλωνας    Γαλανης-Παπαδοπουλος-Δατσερης


Κυριακη  7 Δεκεμβριου

Πας Ωρωπος-Παθιακακης  Παπαδιωτης -Βαλλας-Κορωνιας

Αχιλλεας Κ Αχαρνων-Καπανδριτι  Παπαδοπουλος-Φερτακης-Καστρινακης

Μαυρος  Αετος Πολυδενδριου-Συκαμινο    Ντοστης -Φυτρος -Κατσιλης

Θησεας   -Αμφιαραος   Μπαλης -Γκαλιος-Βιδαλης