Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΟΙ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΗΜΕΡΟ !!!

   Ακόμη ένα ποδοσφαιρικό Σαββ/κο έρχεται για τις ομάδες της Ανατολικής Αττικής, και όχι μόνο, και η ομάδα του oropos-sports καλείται να σας μεταδώσει αποτελέσματα, γκολ, φάσεις και όλες τις σημαντικές εξελίξεις από τους αγώνες των εκπροσώπων μας στο πρωτάθλημα Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.
   Ας δούμε λοιπόν, συνοπτικά, τι επιφυλάσσει το πρόγραμμα της προσεχούς αγωνιστικής για τις ομάδες του δήμου μας.

   
   Για την Β' κατηγορία, δύσκολο έργο προβλέπεται για τον Αφιδναϊκό που αντιμετωπίζει στα Κιούρκα τον φορμαρισμένο Παμπαιανικό. Οι ''βυσσινί'' πραγματοποίησαν ένα πολύ καλό σερί αποτελεσμάτων πριν από την τελευταία τους ήττα από τον Σαρωνικό, το περασμένο Σάββατο, και θα αγωνιστούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αφού όσο κυλούν οι αγωνιστικές ''σιγουρεύεται'' η παραμονή στην κατηγορία.
   Αντίθετα, κομβικός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο αγώνας που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Καπανδρίτι και θα βρει τον τοπικό ΑΠΕΣ να αντιμετωπίζει την ομάδα της Άνοιξης. Αν οι γηπεδούχοι καταφέρουν να πάρουν το τρίποντο ''πιάνουν'' βαθμολογικά τους αντιπάλους τους και εκτός απροόπτου, ξεφεύγουν από την ζώνη υποβιβασμού και αυξάνουν σημαντικά τις πιθανότητες παραμονής.


  Στους 5 βαθμούς αύξησε την διαφορά του ΠΑΣ από την δεύτερη θέση το τελευταίο του, άτυχο, στραβοπάτημα (1-1) στα Καλύβια. Με την πεποίθηση πως θα επιστρέψουν στις νίκες και έχοντας, πλέον, το ένα ''αυτί'' στο γήπεδο του Άρη Βούλας, οι παίκτες του Ωρωπού θα αγωνιστούν κόντρα στον Σαρωνικό Αναβύσσου, την Κυριακή επίσης, στα Παλάτια.
   Το προσεχές διήμερο, επιστρέφουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και οι ομάδες της Γ' κατηγορίας, αφού το περασμένο Σαββ/κο δεν πραγματοποιήθηκαν αγώνες.
   Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο, η ομάδα του Αμφιάραου θα ταξιδέψει στην Ραφήνα για να αντιμετωπίσει τον Αετό Πικερμίου.
   Ενώ, από τους αγώνες της Κυριακής, δεσπόζει το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στο Συκάμινο και τον Αυλώνα, με γηπεδούχους τους πρώτους. Ένα πολλά υποσχόμενο ματς για τον κόσμο που θα βρεθεί στην κερκίδα για να το παρακολουθήσει, με τις δύο ομάδες αμφότερες να κυνηγούν την νίκη, με τους φιλοξενούμενους, όμως, να διαθέτουν μεγαλύτερο κίνητρο λόγω της προσπάθειας που γίνεται για κατάληψη της πρώτης θέσης.
   Την ίδια μέρα, ο Μαύρος Αετός  υποδέχεται στο Πολυδένδρι τον Αστέρα Γλυκών Νερών.
   Να ευχηθούμε καλά αποτελέσματα σε όλες τις ομάδες που εκπροσωπούν τον Δήμο μας.