Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΟΙ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΗΜΕΡΟ !!

   Με τις γνωστές δυσκολίες από τα ασυνήθιστα, για την εποχή, ''τερτίπια'' του καιρού θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις του τελευταίου ποδοσφαιρικού διημέρου, για τον μήνα Μάρτιο. Πάντως, το πρόγραμμα είναι πολλά υποσχόμενο για τις ομάδες μας , αφού προβλέπει τοπικό ντέρμπι, μάχες κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού αλλά και επικίνδυνες εκτός έδρας αποστολές.


   Την αυλαία θα ανοίξει, για σήμερα Σάββατο, η ομάδα του Ωρωπού που φιλοξενείται από την Αρτέμιδα, στο γήπεδο των Σπάτων. Οι παίκτες του ΠΑΣ, ψυχολογικά ανεβασμένοι έπειτα και από την ευρεία νίκη (5-0) της περασμένης Κυριακής, θα προσπαθήσουν να πάρουν το τρίποντο σε μια επικίνδυνη έδρα. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από την αθλητική διαδικτυακή σελίδα sportaltv και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσω του συνδέσμου http://www.sportaltv.gr/index.php/live
   Την ίδια ώρα, η ομάδα του Αφιδναϊκού αναμετράται στο γήπεδο της Ανθούσας με την τοπική Άμυνα. Οι γηπεδούχοι, που έρχονται από μεγάλο διπλό επί της ομάδας του Παθιακάκη (0-3), ''καίγονται'' ελαφρώς περισσότερο για ένα θετικό αποτέλεσμα, σύμφωνα πάντα με τον βαθμολογικό πίνακα. Και αν αναλογιστούμε την υπεράνω των προσδοκιών φετινή πορεία των ''βυσσινί'', το παιχνίδι θα είναι δυνατό και το τελικό σκορ αρκετά αμφίρροπο.
   Για την Γ' κατηγορία, το Συκάμινο-που επίσης θα ταξιδέψει-φιλοξενείται στο γήπεδο του Λαυρίου από τον μαχητικό Παλλαυρεωτικό.


   Για την αυριανή ημέρα, δεσπόζει το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στις ομάδες του Μαύρου Αετού και του Αυλώνα. Η τελευταία, αφού εξασφάλισε, την περασμένη αγωνιστική, την διαφορά των 5 βαθμών από την ΑΕ Μενιδίου, θα αγωνιστεί, για πρώτη φορά φέτος, χωρίς το άγχος του ''κυνηγητού'', προσπαθώντας να αποκομίσει το βέλτιστο στο γήπεδο του Πολυδενδρίου.
   Ενώ, η πιο σημαντική-βαθμολογικά-μάχη της ημέρας θα δοθεί στο Καπανδρίτι, με τον ΑΠΕΣ να αντιμετωπίζει την Νίκη Δροσιάς. Οι παίκτες του ΑΠΕΣ θα υποστούν, ακόμη μια φορά, την διαδικασία ενός ψυχοφθόρου αλλά και πολύ ελπιδοφόρου ''τελικού'' απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται, επίσης, κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.
   Την ίδια ώρα ο Αμφιάραος θα αγωνιστεί κόντρα στον πρωτοπόρο Αστέρα Μενιδίου, στο γήπεδο της Αγίας Άννας.