Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΟΙ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΗΜΕΡΟ !!

   Κρίσιμα ματς, με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον επιφυλάσσει το πρόγραμμα της ερχόμενης αγωνιστικής για τις περισσότερες από τις ομάδες που μας εκπροσωπούν στο πρωτάθλημα της Ανατολικής Αττικής. Η ποδοσφαιρική σεζόν μπαίνει σιγά σιγά στην τελική της ευθεία, δίνοντας μεγαλύτερη αξία στον κάθε βαθμό και δημιουργόντας, με αυτό τον τρόπο, τις κατάλληλες συνθήκες για ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές μάχες.
   

   Για σήμερα, Σάββατο, δύο εντός και δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις προβλέπονται για τις ομάδες του δήμου μας. Για την Β' κατηγορία, ένα ακόμη ντέρμπι παραμονής θα διεξαχθεί στην Αγία Άννα, με το Καπανδρίτι να αντιμετωπίζει την τοπική Δόξα. Οι παίκτες του ΑΠΕΣ, που κατάφεραν να ''μαζέψουν'' μόλις έναν βαθμό (1-1), την περασμένη Κυριακή, με αντίπαλο την Άνοιξη, έχουν μπροστά τους ακόμη έναν ''τελικό'', με μια πιθανή νίκη να φέρει μεγάλη αισιοδοξία για παραμονή. Σε ένα άλλο ματς, ίσως όχι τόσο αυξημένης βαθμολογικής σημασίας, αλλά εξίσου αμφίρροπο, ο Αφιδναϊκός φιλοξενείται από τον Διόνυσο. Για την Γ΄κατηγορία, να επιστρέψει στις νίκες θα επιδιώξει η ομάδα του Αυλώνα έπειτα και από το τελευταίο ''στραβοπάτημα'' (0-0) στο Συκάμινο. Οι παίκτες του Αυλώνα, που δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, την περασμένη Κυριακή, καλούνται, αύριο, να αντιμετωπίσουν, στην έδρα τους τον φορμαρισμένο Παλλαυρεωτικό. Πολύ δύσκολο θα είναι και το έργο του Αμφιάραου που υποδέχεται την ΑΕ Μενιδίου.



   Ως ''επικίνδυνη αποστολή'' θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η δοκιμασία που περιμένει τους παίκτες του Σωτήρη Βίνο, την Κυριακή, στο γήπεδο του Παμπαιανικού.. Οι γηπεδούχοι αποτελούν ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο φέτος, αφού βρίσκονται στην τέταρτη θέση του πίνακα, διατηρούν ένα νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό,η υπόθεση της νίκης μόνο εύκολη δε θα είναι. Η ομάδα του ΠΑΣ, λοιπόν, καλείται να πετύχει ένα μεγάλο ''διπλό'' προκειμένου να διατηρήσει σημαντικές ελπίδες στο κόλπο της ανόδου.


    Επίσης, την Κυριακή, η πολύ μαχητική ομάδα του Συκαμίνου ( καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με 16 γκολ παθητικό ) θα ταξιδέψει στον Γέρακα για να αναμετρηθεί με την ομώνυμη ομάδα. Ακόμη, για την Γ΄κατηγορία, μακρυά από τους φιλάθλους του, ο Μαύρος Αετός θα αντιμετωπίσει τον Θησ.Εθν.Μάκρης.
   Να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες του δήμου μας !!