Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Β' Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α 22/4 - ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ !!

   Νωρίτερα το απόγευμα, σήμερα Τετάρτη 22/4, διεξήχθησαν οι αγώνες της 32ης αγωνιστικής της Β' κατηγορίας.


   Το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων της περιοχής μας κέντρισε, αν μη τι άλλο, το τοπικό ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΣ και του Καπανδριτίου. Αναμφίβολα, μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Λεωνίδας Παπαγεωργίου, αφού με δικό του χατ-τρικ, ο Ωρωπός κατάφερε, σε μια δύσκολη αναμέτρηση, να φτάσει στη νίκη, με σκορ 3-1.


   Το ματς ξεκίνησε πολύ δυνατά, με τους παίκτες του Ωρωπού να ελέγχουν την κατοχή του αγώνα, τον Κρομμύδα να δημιουργεί μερικές καλές ευκαιρίες και τον Φιλλή να πετυχαίνει, σε μια φάση, το δοκάρι. Όλα αυτά μέχρι να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίωρο, αφού στο 36', ο Αθανασόπουλος έβαλε τον ΑΠΕΣ μπροστά στο σκορ διαμορφώνοντας το 0-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Το δεύτερο μέρος είχε τελείως διαφορετική εξέλιξη, o Ωρωπός ήταν πιο σοβαρός και ευτύχησε να ισοφαρίσει νωρίς (54') με απ'ευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαγεωργίου. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Αλιάι αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, γεγονός που κόστισε στους φιλοξενούμενους τόσο σε δύναμη όσο και σε ψυχικό απόθεμα. Οι παίκτες του Σωτήρη Βίνο εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο το αριθμητικό πλεονέκτημα φτάνοντας σε δύο, ακόμη, γκολ μέχρι το τελικό σφύριγμα. Στο 64', ο ''Leo'' σκόραρε από πλεονεκτική θέση μετά από ασίστ του Φιλλή, ενώ ίδιος παίκτης εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε ο Λάππας για το τελικό 3-1.

Διαιτησία:
Μάλαμας - Μακρής - Παπαδιώτης

ΠΑΣ Ωρωπός : Νικολάου, Λάππας, Κανατάς, Γκλιάτης, Κατερίνης, Μπραχιμάι, Αμπάζι, Παπαγεωργίου (79' Κατσίκας), Μήτρου, Κρομμύδας (53'Ευφραιμίδης), Φιλλής (80' Κολοβός).

ΑΠΕΣ Καπανδριτίου : Μπαχούμας, Κουτρώνας, Παπαθανασίου, Νικολόπουλος, Αλιάι, Σελίστα, Βλάχος (89' Μαντάς), Μελιράς, Καραμπιτιάνης (20' Παπαγεωργίου), Αθανασόπουλος, Σδρέλλιας (46' Κάκκαρης).

   Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Αφιδναϊκός συνεχίζει την - υπεράνω των προσδοκιών - κούρσα του, αφού έφτασε σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, νωρίτερα, στα Κιούρκα. Οι ''βυσσινί'' βρέθηκαν να χάνουν με 0-1 στο ημίχρονο, όμως, στο δεύτερο μέρος, ο Νικολάου ισοφάρισε με πεναλτι και η ομάδα του Αφιδναϊκού απέσπασε έναν πολύ σημαντικό βαθμό.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της ημέρας :

Αχιλλέας Κ.Αχαρνών - Άρης Βούλας 0-0
ΠΑΣ Ωρωπός - ΑΠΕΣ Καπανδριτίου 3-1
Αφιδναϊκός - Γιάννης Παθιακάκης 1-1
Νίκη Δροσιάς - Σαρων.Αναβύσσου 5-3
ΠΑΟ Καλυβιών - Παμπαιανικός 4-0
Βουλιαγμένη - Διόνυσος 2-0
ΑΟ Ραμνούς - Άνοιξη 2-3
ΑΟ Ατλαντίς - Δόξα Αγ.Άννας 7-1
Αήττητος Σπάτων - ΑΟ Άρτεμις 1-2
ΑΠΟ Νικολακάκης - Νικητές Ανθούσας 6-0