Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ !!!!!

                                 Φωτο απο το χθεσινο παιχνιδι της  Θυελλας Ραφηνας

Σε ενα ακόμα τελικό και αντιμέτωπη  σε ενα μεγάλο ραντεβού με την ιστορία της βρίσκεται απο
χθες  η Θύελλα Ραφήνας μετά την νίκη της στην Πύλο με 1-2 επι του Τσικλητηρα στην
παραταση. Πηρε το εισιτήριο για το τελικό Κυπέλλου ερασιτεχνών,και θα το διεκδικήσει στον
μεγάλο τελικό κόντρα στο Νέστο Χρυσουπολης.
Μια ονειρική χρονιά για την ομάδα της Ραφήνας κατέκτησε το νταμπλ στην Επσανα, εφτασε
στο τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Επισης, προετοιμαζεται για τα μπαραζ ανοδου στην
Γ Εθνικη.Ομαδα με μέταλλο με μεγάλο 'μαέστρο" τον Πετρο Τσιγκουλη.
Χθες πηρε παλικαρίσια νικη στην παράταση,οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 36' όταν ο Διακουμής έκανε ωραία προσπάθεια και γύρισμα από δεξιά και ο Σεφεράσι με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ. Η Θύελλα από εκεί και πέρα αντέδρασε, ανέβασε την απόδοση της και τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης (55') όταν Καζαντζής – Δημεσπύρα συνεργάστηκαν άριστα και ο πρώτος νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 1-1.
Στη συνέχεια το ματς έχασε τον ρυθμό του και οι δύο ομάδες εμφανίζονταν αρκετά προσεκτικές, δίνοντας βάση στην άμυνα τους. Αποτέλεσμα ήταν το 1-1 να στείλει Τσικλητήρα και Θύελλα στην παράταση. Εκεί, τα πράγματα έδειχναν να στραβώνουν για τους Λιγνιτωρύχους οι οποίοι στο 95' έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής (με απευθείας κόκκινη) του Κατσιούλη ο οποίος ανέτρεψε τον Διακουμή εκτός περιοχής.
Η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη, ωστόσο, όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω αλλά στο 119' σκόραρε με τον Μανουσάκη από ασίστ του Χαρακτίδη και διαμορφώνοντας το τελικό 1-2 έκλεισε θέση για τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μίντζηρας, Οθ. Εμμανουήλ, Ν. Εμμανουήλ, Γρ. Παπαγεωργίου, Κουτίβας, Ν. Παπαγεωργίου, Δούνιας, Μουράτης, Μαραβέλας (72' Χύσα), Σεφεράσι, Διακουμής.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Κατσιούλης, Τασσόπουλος, Τσέλιος, Μανουσάκης, Ντούνης, Ντόσκας, Δημεσπύρα (75' Αράπης), Γεραγωτέλης (64' Χαρακτίδης), Καζαντζής, Κατσουγκρής, Αθανασόπουλος (96' Πάντος).