Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

O ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΙΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΩΣ ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!!!!!

Ο Σωτηρης  Βινο πριν κλείσει καλα τα τριαντα του χρονια -μολις 28 χρονων, σημείωσε πέρσι μια αξιοπρόσεκτη πορεία με τον Πας Ωρωπός,  -διπλωματουχος με το uefa A -απόφοιτος Τεφαα και με πλούσια εμπειρία σε ακαδημιες ,κατάφερε και έκανε το μεγάλο βήμα. Απο σήμερα ανηκει στο τεχνικο τιμτης Παναχαικης ως βοηθός του Σπανου.
Πολλά συγχαρητήρια απο μας στον συντοπίτη μας Σωτηρη Βινο, που εκανε το μεγαλο βημα και
θα βρισκεται στο προπονητικο τιμ μιας ιστορικής ομαδας σε επαγγελματικη κατηγορία.
Από την μεριά του ο Σωτήρης Βίνο έκανε την παρακάτω δήλωση με αφορμή την αποχώρηση του από τον ΠΑΣ Ωρωπό: ''Ευχαριστώ τη διοίκηση του ΠΑΣ Ωρωπού και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Στέφανο Ζαφείρη αλλά και τον... μέντορα μου Αλέξη Γκλεγκλέ. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον αντιπρόεδρο του συλλόγου Τάσο Ντούρμα, τους ποδοσφαιριστές μου και τον φίλαθλο κόσμο. Πλέον ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και πιστεύω πως με δουλειά και επιμονή όλα θα πάνε καλά στην Παναχαϊκή''
Ενω ο Πας Ωρωπος  ανακοινωσε 
'Η Αποχώρηση του Σωτήρη Βίνο είναι οριστική. Ο Σωτήρης αφού έκανε μια καταπληκτική χρονιά στον πάγκο της ομάδας μας, φευγεί για άλλα μεγαλύτερα λιμάνια,αφου θα είναι βοηθός προπονητής-γυμναστής στην Παναχαική! Η Διοίκηση του ΠΑΣ τον ευχαριστεί για τα όσα έκανε για την ομάδα και του εύχεται μια λαμπρή και πετυχημένη πορεία και στο νέο του πόστο''.
Το oropos-sports σας ειχε προϊδεάσει για την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας και την πρόταση που ειχε
ο Σωτηρης Βινο απο επαγγελματικη ομάδα σε ανάρτηση που καναμε το Σαββατο  ενδεχεται στην Παναχαικη ως Σωτηρης να βρει ένα παλιό του γνώριμο και συμπαίκτη του στο Πας Ωρωπο.