Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΑΥΛΩΝΑΣ -ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ 0-3


                                     Νικητής στο μεγάλο ντέρμπι αναδείχθηκε ο Πας Ωρωπός




Το τελικό 0-3 υπέρ του Ωρωπού, πάντως, δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα, καθώς οι γηπεδούχοι το πάλεψαν ως ένα σημείο και είναι βαρύ το σκορ γι' αυτούς. Ο Αυλώνας μπήκε πιο δυνατά και ειχε 3 καλές στιγμές, ομως στην τελικη προσπαθεια Λιααης-Κουκος ηταν αστοχοι.Μετα το ημίωρο ο Πας Ωρωπός ανέλαβε τα ηνία του αγώνα, ειχε ενα καλο σουτ με τον Φιλη που απέκρουσε με υπερένταση ο Μιγγηρης.  Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 32' με ωραίο σουτ του Μπραχιμάι μέσα από την περιοχή (είχε προηγηθεί τρομερή επέμβαση του Μιγγίρη), ενώ στο 34' ο Κανάρης διπλασίασε τα τέρματα του Ωρωπού με υπέροχο τελείωμα από πλάγια θέση μετα απο προσωπική ενέργεια.Μετα το 0-2 ο ρυθμός του αγώνα έπεσε,  και οι δυο ομάδες κατευθυνθηκαν
στα αποδυτήρια με προβάδισμα δυο γκολ υπέρ των φιλοξενουμενων..

Στο δεύτερο ημίχρονο η γηπεδούχοι ειχαν την πρωτοβουλία αλλα  ηταν αναποτελεσματικη στην τελικη προσπαθεια,ο Αυλωνας επιχείρησε  δυο καλα σουτ ομως  ο εξαιρετικός νεαρός τεμρατοφυλακας Ντερκα του Πας απέκρουσε στο "Γ" της εστίας.Η μεγάλη ευκαιρία του αγωνα 
τους γηπεδούχους, ηταν με τον Λιαπη που ειχε ένα ωραίο σουτ εκτος μεγάλης περιοχής αλλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην επόμενη φάση, ο Πας Ωρωπος με ασίστ του Φιλη στον Καναρη διαμόρφωσε το 0-3 και εβαλε "τίτλους τέλους" στο τοπικό ντέρμπι.Ο Πας Ωρωπος ηταν καλύτερος στην τελική προσπάθεια, με τον Αυλωνα να ειναι ιδιαίτερα  μαχητικός αλλα ειναι αναποτελεσματικος στην τελικη φαση.Τα νέα ηταν ευχάριστα απο τα Σπάτα, και την ισοπαλία της Ατλαντις, με τον Πας Ωρωπο να συγκατοικεί στην πρώτη θέση ,ενω η ομάδα του Αυλωνα μετα την ανεπιτυχή αποτελέσματα ειναι στην ζώνη του υποβιβασμου.

Αρκετά καλή η διαιτησία του Αντιπαριωτη και των βοηθων Καραθαναση -Χοικα.




*Τρομερή επέμβαση από τον Μιγγίρη, αλλά και ο γκολκίπερ του Ωρωπού Ντέρκα δεν πήγε πίσω, καθώς έβγαλε δύο στο ''παραθυράκι''. Μάλιστα ο Ντέρκα σπάει όλα τα κοντέρ και έχει να δεχτεί γκολ 605 λεπτά!
** Αρνητικη εντύπωση έκανε οι λιγοι θεατες παραβρέθηκαν να παρακολουθησουν το τοπικο ντερμπι





Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Καραθανάσης, Χόικας




ΑΟ ΑΥΛΩΝ: Μιγγίρης, Πάντος Ευαγγ. Πάντος Ελευθ. (84' Τσαρούχας), Νάνος, Παλισπύρος, Στεφανής, Πατσαβούρας, Σκεντούλη, Κούκος (46' Κουφός), Λιάππης, Καρόλι (77' Παπαδόπουλος).

ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ: Ντέρκα, Μήτρου, Αμπατζή, Σκαμούτσος Εδ., Βολιώτης, Μπραχιμάι, Φιλλής, Γιουνάς, Λάππας, Ευφραιμίδης (78' Μπαλώκας), Κανάρης (82' Κατσίκας).