Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ !!!!!


                                            Προεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Γρηγορης Αποστολιδης


Στη χθεσινη συνεδρίαση του Δ.Σ. (Τρίτη 17/11/2015) συζητήθηκαν και αποφασίσθηκαν τα κάτωθι:

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Ο πρόεδρος της Ένωσης κατόπιν συζητήσεως με την πλειοψηφία των συμβούλων εισηγήθηκε τα κάτωθι:

Όπως σας είχα υποσχεθεί στο προηγούμενο συμβούλιο συγκεντρωθήκαμε σήμερα, σεβόμενοι τα σωματεία, για σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

Σε μία περίοδο που για πρώτη φορά στην Ένωση υπάρχει μια ενιαία πλειοψηφία οκτώ (8) συμβούλων στους έντεκα (11), οδηγούμαστε στο σημείο να ζητείται μια άκαιρη και άτοπη κατά την άποψή μου έκτακτη Γενική συνέλευση διότι μέσα σε λίγους μήνες η Ένωση εκ των πραγμάτων και βάσει του καταστατικού της θα προβεί σε Αρχαιρεσίες.

Και αναρωτιέμαι πως από ένα αίτημα ψήφου εμπιστοσύνης που έθεσε στο Συμβούλιο ο τ. Πρόεδρος κ. Παπαμακάριος και καταψηφίστηκε νομίμως και σύμφωνα με το Καταστατικό από μεγάλη πλειοψηφία εκλεγμένων συμβούλων, φτάσαμε στο σημείο να αμφισβητούνται επιτροπές της Ένωσης και να καταλογίζεται στη νέα διοίκηση «μη εύρυθμη λειτουργία». Και όλα αυτά μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων τους. Δεχόμαστε την οποιαδήποτε σοβαρή και εποικοδομητική κριτική που έχει σκοπό την βελτίωση των δομών της Ένωσης και την βελτιστοποίηση της απόδοσής τους αλλά δεν μπορούμε ποτέ να δεχτούμε καμιά κακόβουλη και υστερόβουλη κριτική αλλά και καμία εκ του πονηρού συμπεριφορά που αποσκοπεί στην δημιουργία εντυπώσεων τις οποίες μετά να εμφανίσει ως «μη εύρυθμη λειτουργία της Ένωσης» .

Προσπαθούμε παρά ταύτα να κατανοήσουμε την αιτία και τον λόγο που οι «εμπνευστές» αυτής της πρωτοβουλίας, μετά την αποχώρηση τους από την κεντρική εξουσία της ΕΠΣΑΝΑ, προβαίνουν σ’αυτές τις ενέργειες που χαρακτηρίζονται από πανικό και λασπολογία και προσπαθούν να κλονίσουν τη λειτουργία της Ένωσης και την εμπιστοσύνη των μελών μας προς τη νέα διοίκηση, χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους που δεν συνάδουν με τα αθλητικά ιδεώδη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Το ότι η Ένωση δεν απαντά στα διάφορα υποκινούμενα και κακόβουλα σχόλια , δεν θέλουμε να θεωρηθεί ως ένδειξη αδυναμίας , αλλά αντιθέτως, ως σημάδι σεβασμού προς τα μέλη του Δ.Σ., την Ένωση και τελικά σεβασμό προς το ίδιο ποδόσφαιρο. Επαναλαμβάνουμε δεν είναι αδυναμία αλλά ευαισθητοποίηση προς την ηθική πλευρά, εφόσον ασπαζόμαστε ως αρχή ότι το ποδόσφαιρο είναι παιδεία και πολιτισμός.

Σεβόμενοι όμως την επιθυμία σωματείων - μελών της Ένωσης μας, ίσως όχι τόσο καλά πληροφορημένων, ίσως παραπλανημένων ως προς την ουσία των επιδιώξεων των «εμπνευστών», και προκειμένου να δώσουμε την δυνατότητα στα σωματεία μας να ακουστούν, όπως ορίζει το καταστατικό εισηγούμαι στο Δ.Σ. την Σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με θέμα: «Πρόταση παύσης του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α σύμφωνα με το άρθρο 29 παρ. 7β του Καταστατικού.» . H Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2/12/2015 και ώρα 18.00. Το Δ.Σ. αποφάσισε κατά πλειοψηφία (μειοψηφούντος του κ. Παπαμακάριου) και έκανε δεκτή την πρόταση του Προέδρου. Η ημερήσια διάταξη θα αποσταλεί σύντομα στα σωματεία.