Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ -ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 2-3




Στο γήπεδο των Νεων Παλατιών ο Πας Ωρωπος παρουσιαστηκε για ενα ακόμα παιχνίδι οπως
ολα το 2016 κατώτερος των περιστάσεων αν και εχει αρκετά παράπονα απο την διαιτησία και
ειδικά απο την επόπτη Νικα Ηττήθηκε με 2-3 απο τον Παμπαιανικο και ηταν η τετάρτη
συνεχομενη ηττα ενω εχει να γνωρίσει την νικη απο τις 5 Δεκμβριου στο 2-0 με τον Διόνυσο,
ειναι σαφές οτι η ομάδα έχει ενα παρατεταμένο ντεφορμαρισμα και είναι αναγκαίο κατι να αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας.
Ο Πας Ωρωπος βρέθηκε να χάνει απο το πρωτο ημιχρονο με 0-1 υστερα απο λαθος της αμυνας και του Βολιωτη με τον Λαλαουνη να πετυχαινει το τερμα στι 36" .Ενω στο δευτερο ημίχρονο ισοφαρισε  με τον Λαπα στο 70" με κεφαλιά μετα απο κόρνερ του Φιλλη.Η ομαδα του Ωρωπου διαμαρτυρεται έντονα για την μη υπόδειξη του εποπτη  ,ενω οι γηπεδουχοι ηταν στην επιθεση  υπηρξε φαουλ μπροστα στον εποπτη που δεν καταλογισθηκε.
Σε άμεση αντεπίθεση έγινε το 1-2 στο 75" με τον Σελβια.  ενω είχαμε την αποβολή του Βολιωτη με την ομαδα να εχει αριθμητικό μειονέκτημα με αμεση συνέπεια νευρικότητα.
.Στο 80" ο Σελβια με απευθειας κτυπημα φαουλ εκανε το 1-3 Μείωσε ο Φιλλης σε 2-3 και έδωσε ελπίδες στους γηπεδούχους για την ισοφάριση αλλα δεν εγινε εφικτό εως το τελος του αγώνα

ΩΡΩΠΟΣ (Τζιόμαλλος): Ντέρκα, Εδ. Σκαρμούτσος, Αμπάζι, Κατερίνης, Βολιώτης, Μπραχιμάι, Στεφανή (32’ λ.τρ. Π. Γιο
υνάς), Ευφραιμίδης (75’ Ι. Κανάρης), Φιλλής, Ν. Κανάρης (64’ Κατσικάς), Λάπα.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Ομουρίδης, Κοτροζίνης, Αντωνόπουλος (66’ Κατσίμπρας), Πήττας, Παπασωτηρίου, Χατζής, Σέλβια (85’ Κτίστης), Γκόμπλιας, Λαλαούνης, Λαγός, Τσιτιμάκης (71' Τσιγάρας).