Σάββατο 16 Απριλίου 2016

ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΜΑΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ !!!!!!!!



Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποιησε το Συκάμινο με τους γηπεδούχους
να αδικούνται απο το τελικό αποτέλεσμα απέναντι στην Δοξα Ποντίων.


Αρνητική η σημερινή αγωνιστική για τις ομάδες του Δήμου Ωρωπού που ηττήθηκαν και στις πεντε αναμετρήσεις, ρεπό είχε η ομάδα του Αμφιάραου, ενω ο Αυλώνας κέρδισε το ματς άνευ αγώνα απέναντι στον Αστέρα Μενιδιου.Στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές οι ομάδες ειναι εκτός βαθμολογικων στοχων, και οι αγώνες εχουν τυπική σημασία.
Απο τα σημερινά αποτελέσματα στο γειτονικό ματς ο Διόνυσος, επιβλήθηκε με 3-1 της ομάδας του Ωρωπού, με το Κυριακο Στεφανη να μειώνει σε 2-1 ,και τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν και
τρίτο τέρμα το οποίο ηταν τελικό.
Στην Ανθούσα η Ατλαντις επιβλήθηκε με 5-0 του Αφιδναικου που αγωνίστηκε με απουσίες
ενω στο ημίχρονο ηταν 3-0.
Για την Γ Επσανα το Συκάμινο έβαλε δύσκολα στην Δόξα Ποντίων, που ήθελε το ματς για να κερδισει την τέταρτη θέση ανόδου ,οι φιλοξενουμενοι ηταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν με 0-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομαδα του Συκαμινου πραγματοποιησε εξαιρετική εμφάνιση κέρδισε πέναλτι που αστόχησε ο Παπαπανου στο 50" ειχε δοκάρι με τον Γκας .
Μείωσε με τον Τσαγκαρακη και ειχε κλασικές ευκαιρίες στο τελευταίο δεκάλεπτο να πετύχει την ισοφάριση, και ακόμα να διεκδικήσει την νικη. Σήμερα το Συκάμινο ισως εκανε την καλύτερη εμφάνιση στο πρωταθλημα, αλλα στάθηκε άτυχο και δεν πήρε το θετικό αποτέλεσμα .Απέναντι στην Δοξα Ποντιων να έχει στο δεύτερο ημίχρονο παθητικό ρολο.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια ήττες γνώρισαν το Καπανδριτι με 3-0 απο τον Πανσταυραικο και ο Μαυρος Αετος με 4-0 απο τον πρωτοπόρο Θησεα Νεας Μακρης.
Στην Β Επσανα μεγάλη νίκη πέτυχε ο Αχιλλεας εκτος εδρας με 0-3, απέναντι στον Παθιακακη και εκμεταλλευτηκε το στραβοπατημα της Παιανιας που αναδείχθηκε ισόπαλη με την Ανοιξη με τον Μουλα τον τερματοφυλακα των γηπεδουχων να "κατεβαζει ρολα" και να εξαιρετικη εμφανιση.Στην μαχη της παραμονής σπουδαίο τρίποντο κατέκτησε η Σταματα που επιβλήθηκε στο γειτονικό Κρυονερι με 1-2,και η Βουλιαγμένη με 1-2 στα Καλύβια..
Αναλυτικά τα ματς της β και της Γ κατηγορίας

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

30ή αγωνιστική

ΣΑΒΒΑΤΟ 16/4/2016

Ατλαντίς – Αφιδναϊκός 5-0 (3-0)

Σαρωνικός – Νικητές 0-0

Καλύβια – Βουλιαγμένη 1-2 (1-0)
Παθιακάκης – Αχιλλέας Κ. Αχαρνών 0-3 (0-1)
Εθνικός Ν.Μ. – Αήττητος Σπάτων 2-3 (1-1)
Διόνυσος – Ωρωπός 3-1 (1-0)
Κρυονέρι – Σταμάτα 1-2 (1-2)
Άνοιξη – Παμπαιανικός 0-0
Αστέρας Μεν. – Αυλώνας 0-3 α.α.



Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

27η αγωνιστική

ΣΑΒΒΑΤΟ 16/4/2016


Θησέας Ν.Μ. – Μαύρος Αετός Πολυδενδρίου 4-0 (2-0)

Πανσταυραϊκός – Καπανδρίτι 3-0 (0-0)

Παλλαυρεωτικός – Γέρακας 1-1 (0-1)
Δόξς Α.Α. – Αστέρας Γλ. Νερών 2-1 (2-1)

Συκάμινο – Δόξα Ποντίων 1-2 (0-2)

Άρτεμις – Νίκη Δροσιάς 1-0 (1-0)

Αετός Πικ. – Φοίβος Βάρης 4-0 (1-0)
Ρεπό: Αμφιάραος Καλάμου