Σάββατο 2 Απριλίου 2016

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΣΑΝΑ-ΗΤΤΑ ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ

                           Aν και εκανε την ολικη ανατροπη απο 2-0 σε 2-2 κοντρα στην
                           Σταματα Ωρωπος ηττηθηκε στα τελευταια λεπτα .


Άλλη μια ευκαιρία απώλεσε η ομάδα του Ωρωπού για να διεκδικήσει την προνομιούχο τετάρτη θεση. Στο εκτος έδρας παιχνίδι απέναντι στην Σταματα οι γηπεδούχοι κάνουν  τον "υπερπαντων" αγώνα για την παραμονή. Προηγήθηκαν με τον Τσατσαραγκο στο 10" με κεφάλια και στο 25" ο "γερολυκος" Τσαβδαριδης σημειωσε το 2-0 με πέναλτι Ενα πρώτο ημιωρο που η Σταματα ηταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο,η ομαδα του Ωρωπου αντέδρασε και μείωσε με τον Ευφραιμιδη στο 45".
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενουμενοι ειχαν περισσότερο ενεργεία και κατάφεραν και ισοφάρισαν με τον Στεφανη στο 55"Με αποτέλεσμα το παιχνίδι να γίνει "ροντεο" οι φιλοξενουμενοι είχαν τα ψυχικά αποθέματα για την παραμονή,αντίθετα η Σταματα ειχε κυριευθεί απο άγχος.
Ο Πας Ωρωπος κτυπησε στην κοντρα και θα ειχε καθαρισει το ματς ,αν  ο Μαμαης ο τερματοφυλακας των γηπεδουχων δεν "κατεβαζε ρολα" σε τετ-α-τετ αποκρουσε του Στεφανη -Λαππα και η μεγαλη ευκαιρια στα τελευταια λεπτα απο τον Μπραχιμαι .Στην αντεπιθεση  η Σταματα καταφερε και επιβεβαιωσε το νομο του ποδοσφαιρου, και πηρε την μεγαλη νικη παραμονης με τερμα του Σαββα στις καθυστερησεις του αγωνα.
Η ομαδα του  Ωρωπου αν και δεν ξεκινησε καλα το πρωτο ημιχρονο επεβαλλε αγωνιστικα το ρυθμο του στο δευτερο, αλλα για ακομα μια φορα δεν καταφερε να κατακτησει τους τρεις βαθμους της νικης.Ειναι η τριτη φορα στο πρωταθλημα που δεχεται την ηττα στις καθυστερησεις(Παθιακακης -Εθνικο Νεας Μακρης) .Επισης ενα αρνητικο ρεκορ ειναι χαμηλη συγκομιδη βαθμων στο δευτερο γυρο μολις 10 ,εν αντιθεση με τους 31 στο πρωτο γυρο.Η ομαδα του Ωρωπου θα προσπαθησει για το καλυτερο στις εξι τελευταιες αγωνιστικες αλλα  για τον στοχο της τεταρτης θεσει εχει χασει μεγαλο εδαφος




ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΑΟ: Μαμάης, Τορλαχίδης, Σμυρναίος (61' Αγουρίδας), Καβάσης (80' Μανασίδης), Μπόρας, Κριεμάδης, Πέππας Νίκος, Σάββας, Τσαβδαρίδης, Καλογήρου, Τσατσαράγκος.

ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ: Ντέρκα, Λάππας (70' Αμπατζή), Μήτρου, Κατερίνης, Σκαρμούτσος Εδ., Μπραχιμάι, Βολιώτης, Στεφανής, Φιλλής (75' λ.τρ. Κανάρης Ν.), Μπαλόκας (90' Κανάρης Ι.), Ευφραιμίδης.

                                                Η τήρηση 1' λεπτού σιγής στην μνήμη Ράλλη

Στον Διόνυσο ο Αφιδναικος ήθελε το θετικο αποτελεσμα να τελειώσει γρήγορα το θεμα της παραμονής ομως δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 3-1.Στο πρωτο ημίχρονο βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 με τον Αγγελοπουλο.
Στο 64’ ο Διόνυσος έμεινε με 10 παίκτες, καθώς απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Καρατσίκος, για διαμαρτυρία. Οι γηπεδούχοι «έβγαλαν» περισσότερο πάθος μετά την αποβολή και πέτυχαν το 2-0 με σκόρερ τον Δρόσο στο 70’.
Ο Αφιδναϊκός μείωσε στο 76’ με τον Κάρολι (2-1), κι ενώ όλοι πίστευαν ότι θα εντείνονταν η πίεση για την ισοφάριση, η ομάδα του Διονύσου έκανε το 3-1 με τον Απ. Γκέσουρα στο 85’, ο οποίος έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα, μετά από ασθενή απόκρουση του Μορφονιού, σε δυνατό κτύπημα φάουλ του Μπαλογιάννη.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Κουτσογιάννης): Μπακοδήμος, Μαρουσόπουλος (53’ Μπαλογιάννης), Ζαχαρόπουλος, Χρ. Γκέσουρας (38’ Ράλλης), Καρατσίκος, Μαρώλιας, Σίτσα, Χρυσανθόπουλος, Αγγελόπουλος, Δρόσος, Απ. Γκέσουρας (90' Ευαγγελάτος).
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Πάντος): Μορφονιός, Γάγγας (57’ Ι. Νικολάου), Τάτσης, Άλι, Π. Νικολάου, Ζουβερέλλης, Τσαλίδης, Κλίσι (67' Δημητριάδης), Γκιόλλα (46’ Σισμανίδης), Μίχας.

*Στα αξιοσημείωτα, πέραν του αγώνα, ήταν η τήρηση ενός λεπτού σιγής στην μνήμη του αδικοχαμένου πατέρα του παίκτη του Διονύσου Άγγελου Ράλλη, ο οποίος έδινε το παρόν σε κάθε παιχνίδι της ομάδας, εδώ και χρόνια! Η διοίκηση του Διονύσου ευχαρίστησε τους διαιτητές και τον παρατηρητή αγώνα για την διευκόλυνση, ώστε να τιμηθεί από τον Α.Ο. Διονύσου η μνήμη ενός ιδιαίτερα αγαπητού ανθρώπου.

Στα υπολοιπα παιχνιδια ο Αχιλλεας Κατω Αχαρνων πήρε κεφαλι για την κατάκτηση της τετάρτης θεσης ,αναδείχθηκε ισοπαλο με τον Σαρωνικο εκτος εδρας 1-1.Ενω ο Παθιακακης σε ενα ματς κομβικης σημασιας ηττηθηκε απο τον Παμπαιανικο με 0-1 με γκολ του Χατζη στο 35" ενώ οι γηπεδούχοι είχαν την μεγάλη ατυχία να τραυματιστει ο Ντρενοβα απο το 10".
Ενω η Ανοιξη αναδειχθηκε ισοπαλη 1-1 με τον Εθνικο Νεας Μακρης και τα Σπατα ισοπαλα με τα καλυβια 2-2.
Στην Γ Επσανα σε ματς χωρις βαθμολογικο ενδιαφέρον το Καπανδριτι ηττήθηκε εκτος εδρας απο την Δοξα Αγια Αννας. με 3-1.
Αναλυτικα τα αποτελεσματα των παιχνιδιων και το αυριανο προγραμμα των αγωνων






Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
28η αγωνιστική


ΣΑΒΒΑΤΟ 2/4/2016

Σαρωνικός – Αχιλλέας K. Aχαρνών 1-1 (0-1)
Καλύβια – Αήττητος Σπάτων 2-2 (2-2)
Παθιακάκης – Παμπαιανικός 0-1 (0-1)
Διόνυσος – Αφιδναϊκός 3-1 (1-0)
Σταμάτα – Ωρωπός 3-2 (2-1)
Άνοιξη – Εθνικός Ν. Μάκρης 1-1 (1-1)
Νικητές – Αστέρας Μενιδίου 3-0 α.α
.
Κυριακή 3/4 – ώρα 16.30’
Γήπ. Κρυονερίου: ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΑΥΛΩΝΑΣ (Μπερέτας – Μπαλάγκα, Καστρινάκης)
Γήπ. Ανθούσας: ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Πανούτσος – Οικονόμου, Πολίτης


Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
25η αγωνιστική
ΣΑΒΒΑΤΟ 2/4/2016
Πανσταυραϊκός – Φοίβος Βάρης 2-2 (1-2)
Νίκη Δροσιάς – Δόξα Ποντίων 1-3 (1-0)
Άρτεμις – Αστέρας Γλ. Νερών 4-0 (2-0)
Δόξα Αγ. Άννας – Καπανδρίτι 3-1 (2-1)
Κυριακή 3/4 – ώρα 16.30’
Γήπ. Αγ. Μαρίνας: ΘΗΣΕΑΣ – ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ (Περδίκης – Λάμπρος, Ν. Κορωνιάς)
Γήπ. Συκαμίνου: ΣΥΚΑΜΙΝΟ – ΓΕΡΑΚΑΣ (Παπαδιώτης – Δελατόλας, Βασιλάκης)
Γήπ. Λαυρίου: ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – Μ. ΑΕΤΟΣ (Ντόστης – Τσέλιος, Γκάλιος)
Ρεπό: Αετός Πικερμίου