Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

ΑΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΣ ΩΡΩΠΟ ΣΤΗΝ Β ΕΣΚΑ ΝΙΚΗ ΜΕ 54-42 ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)!!!!!!!




Η πολυπόθητος άνοδο για το γυναικείο τμήμα του ΓΣ Ωρωπου είναι γεγονός μετά απο ενα χρόνο παύσης του τμήματος,η ομάδα του Γυμναστικου ξεκίνησε πάλι απο την Γ Εσκα κατέκτησε την δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια, και αντιμετώπισε στο μπαράζ ανόδου τον δεύτερο του αλλου ομιλου Αγιο Νικολαο Παλληνη στο Δ Βικελας στην Κηφισιά.
Σε ενα γήπεδο με αρκετους Ωρωπιωτες, η ομάδα μας ηταν καλύτερη σε ολη την διάρκεια του αγώνα δίκαια κατέκτησε την νίκη και την άνοδο στην Β ΕΣΚΑ!!!!



                                   Οι παικτριες του συλλογου ο προπονητης Τασος Διαγγελακης και ο Προεδρος
                                   Γιαννης Πετρακης ολοι μια αγκαλια μετα την κατακτηση της ανοδου!!!!

Αρκετα διαβασμένη κατέβηκε στον αγώνα μπαράζ η ομαδα του Ωρωπού γνωρίζοντας ακριβώς, ποιο ειναι το αγωνιστικό προφίλ της αντιπάλου του. Γρήγορο μπάσκετ με αρκετή πίεση σε ολο το γήπεδο και άμυνες που ξεπερνούσαν τα όρια του φαουλ  .Ο Γυμναστικός μπήκε  δυνατά και με γρήγορες επιθέσεις προηγήθηκε 7-0, στο σημειο αυτο η αντίπαλη ομάδα αντέδρασε και πλησίασε κλείνοντας το πρώτο  δεκάλεπτο 16-12.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Ωρωπού έκανε συνεχομενα λάθη και επέτρεψε στον αντίπαλο να φτάσει στο σκορ για πρώτη και τελευταία φορά 18-18 στο 15'.
Με 2 τριποντες "βόμβες" απο Αποστολακη και Χαλικοπουλου ξεφύγαμε και το ημίχρονο έκλεισε 31-21.
Στο β ημιχρονο μπήκαμε ακόμα πιο δυνατά και με αναπάντητα καλάθια απο Δημου και Φεκα η διαφορά έφτασε στο +19,στο σημείο αυτό υπήρξε χαλάρωση  και το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε 42-30.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο η διαφορά περεμενε πάνω απο τους 10 ποντους έλεγχε το παιχνίδι ο Γυμναστικος και με σετ επιθέσεις ,κατανάλωνε  το χρόνο μέχρι τη λήξη του αγώνα και το
 τελικό 54-42.
Το τελικό αποτέλεσμα έδωσε την άνοδο στον Ωρωπό και είχαμε ατελείωτα πανηγύρια των παικτριών του προπονητή-διοίκησης και του κόσμου που παραβρέθηκε σε αυτό το κρίσιμο ματς.
Η γυναίκεια ομαδα του Ωρωπου ιδρύθηκε το 2011 και έχει μεγάλες διακρίσεις σε σύντομο χρονικό
διάστημα πριν δυο χρονιά αγωνιζόταν στην Α Εσκα υποβιβάστηκε στο τελευταίο ματς .Περσι δήλωσε αδυναμία συμμετοχής και φέτος η προσπάθεια ξεκινάει απο την αρχή,  Ανοδος  Β Εσκα 2012,Ανοδος Α Εσκα 2013(Πρωταθλημα)-Ανοδος Β Εσκα 2016

Ποντοι

Λενια Φεκα(αρχηγος) (11), Μενη Δημου(14), Αντζελα Αγγελη ,Μαρια Χαλικοπουλου(13),
Αννα Γκεκα(4), Χριστινα Λουμπονια, Βανεσα Νικολαου, Αγγελικη Αποστολακη(12),
Δεσποινα Αποστολακη, Ειρηνη Ρουβελα, Βασω Ραπτη,Ανθουλα Μπουφη.
δεκάλεπτα 16-12,31-21,42-30,54-4
     
                                         O Koουτς της ανοδου Τασος Διαγγελακης μαζι με το τεχνικο -τιμ
                                         Αγγελης-Πετρακης

Σε συνομιλία με τον "αρχιτέκτονα "της επιτυχίας Τασο Διαγγελακη μας δήλωσε

 'Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που έπαιξαν και έδωσαν και τη ψυχη τους για το παιχνίδι. Σημαντικο γεγονός ειναι οτι έπαιξαν και οι 12 αθλήτριες σε εναν αγωνα μπαράζ..
Τα κορίτσια που βοήθησαν ολη τη χρονιά σε προπονήσεις και αγώνες  είναι οι εξης.Λενια Φεκα(αρχηγος),Μενη Δημου,Αντζελα Αγγελη,Μαρια Χαλικοπουλου,Αννα Γκεκα,Χριστινα Λουμπονια,Βανεσα Νικολαου,Αγγελικη Αποστολακη,Δεσποινα Αποστολακη,Ειρηνη Ρουβελα,Βασω Ραπτη,Ανθουλα Μπουφη,Φαιη Παπαδοπουλου,Ελευθερια Παυλου,Οζγκε Αχμετ.
Συγχαρητήρια σε όλες για το ήθος και τη καλή διάθεση που είχαν ολη τη χρονιά,ενα στατιστικό που έχει ενδιαφέρον ειναι οτι μετά την ήττα στην 4 αγωνιστικη. Κάναμε ρεκόρ νικων 20-0 που ειναι οι περισσοτερες συνεχόμενες νίκες στο μπάσκετ του Δήμου Ωρωπου και μάλλον και στα υπόλοιπα σπορ σε επίπεδο άντρων γυναικών.


                            Λενια Φεκκα η μεγάλη αρχηγός είναι συνώνυμη των επιτυχιών για το γυναικείο τμήμα όλα αυτα τα χρονια από την σύστασή του .Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε μια παίκτρια που πλούσια εμπειρία απο την Α1 εχει προσδώσει ποιότητα και ανταγωνιστικο χαρακτήρα στον Ωρωπο


                             Το τζαμπολ του Μπαραζ που εδωσε την άνοδο στον Γυμναστικο!!!

                        Πάθος  θέληση και αποφασιστηκοτητα ηταν τα συστατικά της φετινής επιτυχίας
                        για το γυναικείο τμήμα!!!!!.

                    Ξέφρενοι πανηγυρισμοί για την άνοδο στην Β Εσκα !!!!!!!


                              Οι παίκτριες της ομάδας μαζί με τον Πρόεδρο της ομάδας Γιαννη Πετρακη
                               με τα αναμνηστικά μπλουζάκια της ανόδου!!!!


* Οι φώτο ειναι προσφορά του εξαιρετικού φωτογράφου της περιοχης μας Σταυρο Τσαρουχα