Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ -ΘΗΣΕΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ 2-3

                                  Με το "αριστερό" ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του εντος εδρας ο Πας Ωρωπος                                         ηττηθηκε με 2-3 απο τον Θησέα


Στο πρώτο του παιχνίδι εντός έδρας για την φετινή αγωνιστικη ο Πας Ωρωπος ηττηθηκε με 2-3
απο τον Θησεα Νεας Μακρης. Η τοπική ομάδα παρουσίασε δυο πρόσωπα ήταν αρκετά καλή στο πρώτο ημίχρονο,σε αντίθεση με την μέτρια εικόνα του δευτέρου μερους, πέτυχε τερμα με τον Λαζαρο Μιχα στο 38", ενώ είχε 3-4 καλές ευκαιρίες μεσα απο την μεγάλη περιοχή με τον Καναρη και τον Φυλλη για να πετύχει το δεύτερο τέρμα.Aντιθετα ο Θησεας δεν απείλησε στο πρώτο μέρος ,ενω οι γηπεδούχοι άξιζαν και δεύτερο τέρμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενουμενοι "πάγωσαν" τον Ωρωπο και πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό,  αφου στην πρώτη παρουσία τους στην περιοχή του Ντερκα ,πέτυχαν τον γκολ με τον Μαγκουσοχοτζακη στο 46".
Οι γηπεδουχοι αντέδρασαν και με ενα πολυ όμορφο γκολ του Κωστα  Φυλλη σε εκτελεση υστερα απο ασιστ του Καναρη, πέτυχε το 2-1.Σε αυτο το σημείο η ομάδα του Ωρωπου είχε την ψυχολογία με το μέρος της, και ειχε την ευκαιρία να καθαρίσει το ματς ,ομως ο Φυλλης δεν κατάφερε να μετουσιωσει σε γκολ τα τετ-α-τετ ,υστερα απο αδράνεια του Νικολεα το σουτ απο ευνοϊκή θέση
πέρασε αουτ .
Μετα το 60" ο Θησεας ισορρόπησε και κατάφερε να ειναι αποτελεσματικος, στην αντεπίθεση και εκμεταλλευτηκε την ολιγωρία των αμυντικών και στο 70", είχαμε την ισοφάριση με τον νεοεισελθων Λαγο έφερε το ματς στα ίσια.,
Στο 75 "μετα απο υπόδειξη εμμεσο φαουλ απο του διαιτητη Αντιπαριωτη, εξαιτιας του μπλοκαρισματος της μπάλας του τερματοφυλακα Ντερκα ,μετα απο μεταβίβαση της μπάλας του αμυντικού  της ομαδας του Ωρωπού (είχαμε έντονες διαμαρτυρίες γιατι οι παίκτες του Ωρωπού υποστηριζουν οτι ειναι ακουσία η μεταφορά της μπάλας του αμυντικού στον τερματοφυλακα).
Είχαμε την εκτέλεση φάουλ και το γκολ για τους φιλοξενουμενους που έδωσαν για πρώτη φορά το προβαδισμα με τον Ευαγγελιου με κεφαλιά .
Στο 80" ο Πας Ωρωπος κέρδισε πέναλτι με τον Κωστα Φυλλη να αστοχεί απο την γραμμη και τον Τσουκα να αποκρούει στην δεξιά του γωνιά.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και έχασαν πάλι μεγάλη ευκαιρία απο κοντινή θεση δεν μπόρεσε να ευστοχήσει ο Φυλλης.
Το τελικό σφύριγμα του Αντιπαριωτη έδωσε την νίκη στον Θησεα  που εκμεταλλευτηκε στο έπακρο τα λάθη της αμυνας του Πας Ωρωπου ,και την επιπολαιοτητα των επιθετικών στην τελική φάση να πετύχουν το γκολ .Επόμενο ματς για τον Πας Ωρωπό εκτος εδρας με τον Παμπαιανικο

Πας Ωρωπος
Ντερκα ,Μητρου 83"(ΜπαλοκαςΚ),Σκαρμουτσος,Νικολαου(76"Μπραχιμαι),Αμπαζι,Αλιαι,Μπαλοκας Γ,Φυλλης,Παπαγεωργιου,Καναρης,Μιχας,Καναρης (55 " Ευφραιμιδης)