Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ-ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΣ 1-2




Ο Αφιδναικος επικράτησε με 1-2 στην Βουλιαγμένη, διατηρησε το αήττητο και φιγουράρει στα ψηλα της βαθμολογιας .Με ακόμα μια φορά μεγάλο πρωταγωνιστη τον Ηλια Καναβογιανη ,που πετυχε δυο γκολ και ειναι πρώτος σκόρερ της κατηγοριας. Προηγήθηκε ο Αφιδναικος νωρίς στο 20" ,ειχαμε την αντίδραση απο τους γηπεδούχους με τον Παφιτη, αλλα ο Ηλιας Καναβογαιννης λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρονου πέτυχε το πολύτιμο γκολ και το διατήρηθηκε εως το τέλος και έδωσε τους βαθμούς της νίκης.


Στο β’ ημίχρονο η Βουλιαγμένη πίεσε ασφυκτικά, κι έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τους Παφίτη, Πουλάι και Παντ. Μαντακίδη. Ωστόσο, ο σούπερ-Μορφονιός ήταν φοβερός κάτω κι έξω από τα δοκάρια του με απίθανες αποκρούσεις. Η κορυφαία στο 82’, όταν από ένστικτο έδιωξε την μπάλλα σε σουτ από την μικρή περιοχή του Κουσιάκη. Πάντως, η Βουλιαγμένη διαμαρτυρήθηκε και για γκολ που της ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ.



                                   Πανηγυρικη "σελφι " των παικτων του Αφιδναικου


ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Μιχαλόπουλος, Ζακόπουλος (80' Κουσιάκης), Πολάτος, Βοργιάς, Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης, Πουλάι, Χαλκιάς (65' Νικολαΐδης), Παφίτης, Παντ. Μαντακίδης, Λάμπρ. Μαντακίδης.


ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Κουτσούμπας): Μορφονιός, Ρόιμπας, Έ. Άλι, Νικηφοράκης (75' Τάτσης), Ζουβερέλλης, Καράμπελας, Δήμας, Γιάν. Νικολάου, Τσαγκαράτος, Τσαλίδης, Καναβόγιαννης