Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ -ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΑΥΛΩΝΑ!!!!!!!



                                           Ανετη επικρατηση για τον Αυλωνα με 0-3 απεναντι στον
                                          ουραγο Πανσταυραικο (φωτο)


Στην σημερινη ημερα μονοπωλησε ο τελικος Κυπελλου Επσανα με νικητρια την Ατλαντις που επιβληθηκε με 4-3 στην διαδικασια των πεναλτι του Αηττητου Σπατων (υπαρχη εκτενες ρεπορταζ σε προηγουμενη αναρτηση).Ειχαμε ομως τρεις ομαδες του Δημου μας που αγωνιστηκαν την 
σημερινη ημερα.

Στην Β Επσανα  η ομαδα του Αφιδναικου  παρα τα αρνητικα αποτελεσματα ηταν ιδιαιτερα μαχητικος απεναντι στον Παθιακακη και προηγηθηκε δυο φορες.Ηττηθηκε με 4-3 προβαλλε ιδιαιτερη αντισταση απεναντι σε μια ομαδα που εχει στοχους ανοδου και σημερα (οι γηπεδουχοι με ενα αγωνα περισσοτερο βρισκονται στην πρωτη θεση) και στις λεπτομερειες ο Αφιδναικος δεν κατεκτησε το θετικο αποτελεσμα

                                    Εβαλε"δυσκολα" ο ψυχωμενος Αφιδναικος απεναντι στον Παθιακακη
                                    και ηττηθηκε με 4-3 .

    Ο Παθιακάκης μπήκε δύνατα και μόλις στο 7' έκανε το 1-0 με τον Τασιούδη. Ο Αφιδναϊκός, όμως, ξεπέρασε γρήγορα το «σοκ» του γκολ και με τον Μαρίνο Ζουβερέλη έκανε το 1-1 στο 25'. Η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου, είχε πιο κινητικό επιθετικά τον Παθιακάκη, με τον ΑφιΔναϊκό να έχει στηθεί εξαιρετικά στο ανασταλτικό του κομμάτι και διατήρησε, έτσι το 1-1, ενώ, μάλιστα θα μπορούσε να προηγηθεί, καθώς είχε 2-3 καλές φάσεις σε αντεπιθέσεις.
Ότι δεν έγινε στο πρώτο ημίχρονο, πραγματοποιήθηκε στο δεύτερο και μάλιστα στις αρχές του. Στο 55' ο Αφιδναϊκός ολοκλήρωσε την ανατροπή με γκολ του Τσαλίδη και έκανε 1-2. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι απέκτησε μια... άγρια ομορφιά και με εξαιρετικές επιθέσεις οι δύο ομάδες... εκτόξευσαν τον δείκτη του σκορ στα 7(!) γκολ, συνολικά! Στο 58', ο Παθιακάκης απάντησε στο γκολ του Αφιδναϊκού, με γκολ του Χιώτη και έκανε το 2-2. Στο 63' ο Αφιδναϊκός έχασε με δεύτερη κίτρινη τον Κρίστι Γκιόλα, αλλά δύο λεπτά αργότερα, στο 65', δηλαδή, ένα σουτ του Μαρίνου Ζουβερέλη, 30 μέτρα έξω από την περιοχή, έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Αφιδναϊκό και ο Ζουβερελης χριστηκε στκορερ για δευτερη φιρα. Μετά την κόκκινη, όμως, ο Αφιδναϊκός οπισθοχώρησε και ο Παθιακάκης που ήθελε, πάση θυσία τη νίκη, τα έδωσε όλα και έφτασε στην ανατροπή, με δύο γκολ του Αρβανιτάκη, που σκόραρε στο 70' και στο 77', με αποτέλεσμα να ανατρέψει το 2-3 και να διαμορφώσει το τελικό 4-3! Η νίκη έδωσε το πλεονέκτημα στον γηπεδούχο να απολαμβάνει... την μοναξια της πρώτης θέσης (έχοντας βέβαια, ένα παιχνίδι περισσότερο από την Άνοιξη και την Βουλιαγμένη). Ενώ για τον ηττημένο το παιχνίδι του έδωσε μια γλυκόπικρη γεύση! 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Παπαδόπουλος, Ασημάκης, Τσίγκος (Ποτίκας 85'), Κωστής, Ντρένοβα (Αναστασόπυλος 80'), Αγγελίνας, Ρομπόλας, Τασιούδης, Γερογιάννης (Χιώτης 50'), Αθανασόπουλος, Αρβανιτάκης.

ΑΟ ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΣ: Μορφονιός, Κρίστι Γκιόλα, Μπεγκάι, Νικηφοράκης, Δήμας, Νιχάς, Ζουβερέλης Δ., Ζουβερέλης Μ., Τσαλίδης (Κουτσούκος 80'), Κλήσι (Μπαλτάς 70'), Έσι.

Στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης ανεφερε ο Προπονητης του Αφιδναικου Νικος Παναγοπουλος


"Πας να παίξεις με 14 παίκτες και τελευταία στιγμή χάνεις έναν και μένεις με 13. Παίζεις με μια ομάδα που με νίκη περνάει 1η και περιμένει τα άλλα αποτελέσματα. Εφαρμόζεις μια τακτική που κανείς ποτέ δεν μπόρεσε να κρατήσει με αυτή την ομάδα. Παίζεις σοβαρά όλο τον αγώνα και βάζεις 3 γκολ μέσα εκεί, όταν ο ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ δεν έχει φάει φέτος ποτέ ξανά 3 γκολ, είτε μέσα, είτε έξω. Δίνεις τα πάντα και καταλαβαίνεις ότι δεν πιστεύει κανείς σε αυτό που βλέπει, μόνο αν κοιτάξεις απλά τα βλέματα των αντιπάλων. Ένα παιχνίδι που έχει σήμερα σε θέαμα γκολ Α' Εθνικής. 90' λεπτά που μου φάνηκε αιώνας, ένα ματς που θες να μην τελειώσει ποτέ ! Αλλαγή στο μυαλό σου κάθε 5 λεπτά τι πρέπει να κάνεις. Αλλά να πρέπει όλους να τους έχεις με το μυαλό στο γήπεδο. Το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο, είναι να παίξεις απλά. Όλα είναι στο μυαλό, πουθενά αλλού. Παίξε σωστά και χάσε, το κέρδος μας σήμερα είναι η ανακούφιση στα πρόσωπα των αντιπάλων ότι βγήκαν νικητές από τέτοιο ματς. Δεν έχω ξανακάτσει σε πάγκο ομάδας που έβγαλε στο χορτάρι σήμερα τέτοια διάθεση και ψυχή. Σας ευχαριστώ που με μηδέν βαθμούς από αυτό το ματς, έφυγα γεμάτος από το γήπεδο ! Τα συγχαρητήρια και τα μπράβο είναι λίγα μπροστά σε αυτό που είδαν σήμερα τα μάτια μας και έζησαν όλοι από κοντά ! Μόνο δουλειά, τίποτε άλλο !



Ο Πας Ωρωπος δεν τα καταφερε απεναντι στο Παλλαυρεωτικο και ηττηθηκε με 2-0 απεναντι στο Λαυριο
Στο αγωνιστικό κομμάτι και πιο συγκεκριμένα στο πρώτο ημίχρονο, ο Παλλαυρεωτικός μπήκε καλύτερα και μόλις στο 7' έχασε μεγάλη ευκαιρία, για να ανοίξει το σκορ, με το Ζουμά να χάνει τετ α τετ. Ότι δεν κατάφερε να κάνει ο Ζουμάς στο 7' , το πραγματοποίησε ο Παπαγεωργίου στο 16', καθώς με όμορφη προβολή έκανε το 1-0. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι της κατοχής άνηκε στον Παλλαυρεωτικό, που διατηρούσε την μπάλα σε... "δικά του πόδια". Για τον Ωρωπό χάθηκε σημαντική ευκαιρία σε σουτ του Μίχα στο 40', αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παλλαυρεωτικός μπηκέ, εξ ίσου δυνατά με το πρώτο και με τον Aslani στο 58', κατάφερε να κάνει το 2-0. Η υπεροχή του Παλλαυρεωτικού ήταν μεγάλη σε ποσοστό, με τον Ωρωπό να μοιάζει ανύμπορος για αντίδραση. Έτσι, το παιχνίδι απέκτησε ένταση και δύναμη, με τις δύο ομάδες να περιορίζονται, κυρίως στο κέντρο, με τον Παλλαυρεωτικό να έχει σπουδαίο πλεονέκτημα για τη νίκη (2-0) και τον Ωρωπό να παλεύει δυνατά στο παιχνίδι, αλλά να μην μπορεί να κερδίσει κάτι ουσιαστικό. Έτσι το τελικό 2-0, διατήρησε τον Παλλαυρεωτικό στο... όνειρο της ανόδου

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Κάπα, Νικολαΐδης, Σπυρόπουλος, Θεοφανίδης (Δρούγκας 74'), Κωνσταντινίδης, Πάνου, Ζούμας (Φετολάρι 74'), Aslani, Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Μωραΐτης (Αδάμης 79')


ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ: Οσμάν(Ντέρκα 60' λ.τρ), Μήτρου, Αλιάϊ, Σκαρμούτσος, Νικολαου(Κανάρης 60' λ.τρ), Μπαλοκας, Παπαγεωργίου, Μπραχιμάϊ, Φίλλης, Μίχας, Ευφραιμίδης.



Στην Γ Επσανα ο Αυλωνας μετα τα ατυχη αποτελεσματα, και τις ηττες σε τρια διαδοχικα ματς στο 90" ,σημερα χαμογελασε και ειχε ευκαλο απογευμα απεναντι στον ουραγο της βαθμολογιας Πανσταυραικο κερδισε ανετα με 0-3.

Προηγηθηκε στο 10" με κεφαλια του Στεφανη, υστερα απο εκτελεση φαουλ του Τσιαμπα, σε ενα πρωτο ημιχρονο που ηταν κυριαρχος και ειχε ευκαιριες και για αλλο τερμα.

Στο δευτερο ημιχρονοσ το 60" μετα απο μια οργανωμενη επιθεση του Αυλωνα, και την αψογη εναλλαγη της μπαλας μεταξυ Νανου-Λιαπη -Μπανα ειχε ως τελικο αποδεκτη τον 15χρονο Βαιο Ποταμιανο .Με ενα εξαιρετικο σουτ εξω απο την μεγαλη περιοχη εστειλε την μπαλα στο "Γ" της εστιας του Πανσταυραικου πετυχε το 0-2 ,ηταν ενα πανεμορφο γκολ απο τον νεαρο παικτη.

Το υπολοιπο του αγωνα ηταν τυπικη διαδικασια με την ομαδα του Αυλωνα να απειλει για τριτο γκολ και το πετυχε με τον Μπανα στο 80 με αψογο πλασε σε τετ-α-τετ.

Ο Αυλωνας ηταν καλυτερος και δικαια επικρατησε αν και σε ακομα ενα αγωνα ειχε μονο 11 ετοιμοπολεμους παικτες χωρις την δυνατοτητα αλλαγων!!



Β’ Κατηγορία (26η αγωνιστική)

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/3/2017
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 4-3 (1-1)
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΩΡΩΠΟΣ 2-0 (1-0)

Γ’ Κατηγορία (21η αγωνιστική)
ΣΑΒΒΑΤΟ 18/3/2017
ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ – ΑΥΛΩΝΑΣ 0-3 (0-1)


Το προγραμμα των αυριανων αναμετρησεων
Β ΕΠΣΑΝΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/3/2017 – ώρα 15.30’
ΓΕΡΑΚΑΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Αντ. Βλάχος – Κουτζιακουτζίδης, Πολίτης)
ΣΤΑΜΑΤΑ – ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Μανιώτης – Καλαμπάκας, Τσέλιος)
ΑΝΟΙΞΗ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ (Φωστέρης – Πειρασμάκης, Κουλοχέρης)
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Μαργαρίτης – Μπέκας, Ν. Κορωνιάς)
ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΑΡΤΕΜΙΣ (Χαρισμανίδης – Νίκας, Μαραγκού)
ΚΑΛΥΒΙΑ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ (Ελ. Αντωνίου – Κάλλης, Κυριακόπουλος)
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ 3-0 α.α.

Γ ΕΠΣΑΝΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/3/2017 – ώρα 15.30’
Γήπ. Βούλας: ΦΟΙΒΟΣ Β. – ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ (Γκούγκαρης – Χουλιάρας, Βλαχόπουλος)
Γήπ. Γραμματικού: ΡΑΜΝΟΥΣ – ΝΙΚΗ ΔΡ. (Κάντζος – Μπουτζουβής, Βάλλας)
Γήπ. Συκαμίνου: ΣΥΚΑΜΙΝΟ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ (Βουδούρης – Σταμάτης, Δελατόλας)
Γήπ. Ν. Μάκρης: ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.Μ. – ΔΟΞΑ Α.Α. (Μπερέτας – Χούντας, Κ. Κορωνιάς)
Γήπ. Πολυδενδρίου: Μ. ΑΕΤΟΣ – ΝΙΚΗΤΕΣ (Τριγάζης – Μιχαλίτσης, Στάσης)
Ρεπό: ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ