Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ .............




Το καλοκαιρι μολις εφτασε και το αγαπημενο σπορ  ολων των Ελληνων ειναι μεταγραφες και η ενδυναμωση στο ροστερ της καθε ομαδας
Μετα το τελος της φετινης σαιζον οι ομαδες του Δημου μας θα αγωνιστουν  στην Β Επσανα ο Πας Ωρωπος και ο Αφιδναικος ,ενω στην Γ Επσανα θα αγωνιστουν  Μαυρος Αετος ,Καπανδριτι ,Συκαμινο ,Αυλωνα Αμφιαραος.
Βασικο θεμα για ολες τις ομαδες ειναι ο προπονητης  σε δυο ομαδες στο Συκαμινο ο Κυριακος Κουμπης θα συνεχισει  στην τεχνικη ηγεσια της ομαδας.ενω πριν λιγες ημερες ανακοινωθηκε και η παραμονη του Πετροχειλου  στον Αυλωνα.
Σχεδον ολες οι ομαδες  ειναι θεμα ημερων να ανακοινωσουν την συνεχιση ή την προσληψη προπονητη .Εμεις για αλλη μια φορα πιστοι στις παραδοσεις μας, και στην εξαετη πορεια μας στα αθλητικα δρωμενα  θα ανακοινωνουμε  μεταγραφες-προσληψεις αποχωρησεις μονο οταν υπαρχουν επισημες ανακοινωσεις.
Γνωριζουμε απο πρωτο χερι αρκετα πραγματα και το παρε-δωσε  και θα σας ενημερωσουμε  εγκυρα και εγκαιρα,  ηδη στο τελος της εβδομαδας θα εχουμε τις ανακοινωσεις προπονητων οπως  και μεταγραφικες εξελιξεις .
Αισθηση απο οτι μαθαινουμε στο χωρο του ποδοσφαιρου ολη της Ανατολικης Αττικης θα κανει η ανακοινωση μεταγραφης ποδοσφαιριστης εγνωσμενης αξιας απο ομαδα του Δημου μας και ηδη η συγκεκριμενη ομαδα εχει επελθει σε συμφωνια και με εμπειρους παικτες που θα βοηθησουν τον συλλογο .
Επισης,πολλες εξελιξεις υπαρχουν στον Αφιδναικο και στις επομενες ημερες θα υπαρξουν ανακοινωσεις απο πλευρας διοικησης και στο θεμα προπονητη και σε μια συνεργασια που θα ενδυναμωσει το συλλογο ,ενω υπαρχουν αρκετες συζητησεις με παικτες αλλα ολα θα  ανακοινωθουν μετα απο τις επισημες ανακοινωσεις του συλλογου.
Αναμεινατε στο oropos-sports  θα σας δωσει πρωτο τις μεταγραφικες εξελιξεις των ομαδων του Δημου μας !!!!!!!!!