Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

ΗΧΗΡΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ !!!!!!!

                                 Τα νεα μεταγραφικα αποκτηματα για τον Α.Ο ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ αναμεσα τους
                                εμπειροι παικτες με συμμετοχες στις εθνικες κατηγοριες


Το μεγαλο μπαμ του καλοκαιριου εκανε το Συκαμινο  και ανακοινωσε παικτες που εχουν γραψει την δικη τους ιστορια στην γειτονικη Βοιωτια και συγκεκριμενα στην Αναγενηση Σχηματαριου.
Με τον προπονητη της ομαδας Κυριακο Κουμπη αριστο γνωστη του Βοιωτικου ποδοσφαιρου , αφου εχει θητευσει  σε Δηλεσι και Αναγεννηση Σχηματαριου, ως προπονητης αλλα και ειχε θητεια αρκετα χρονια ως ποδσφαιριστης,  προτεινε στην διοικηση της ομαδας παικτες εγνωσμενης αξιας. Με την ομαδα του Συκαμινου  να ανακοινωνει  πεντε μεταγραφες  παικτων που εχουν μεγαλη εμπειρια οχι μονο στην Βοιωτια αλλα και με συμμετοχες στις εθνικες κατηγοριες,
Πρωτη μεταγραφη του σκορερ  Γιαννη Λασκαριδη απο την Αναγγενηση Σχημαραιου ενος εμπειρου σκορερ  που εδω και αρκετα χρονια ειναι  το επιθετικο οπλο της Ανγεννησης.
Ανακοινωσε τον Ιωαννη Μπινιακο ενας απο τοςυ καλυτερους επιθετικους τους βοιωτικου ποδοσφαιρου, με παραστασεις στην Γ Εθνικη με την Α.Ο  Θηβα, ενω περσι ηταν ο σκορερ
στο τελικο κυπελλου της Αναγεννησης με τον Αμβρυσεα που χαρισε τον τιτλο στην ομαδα του
Σχηματαριου,μια μεγαλη μεταγραφη για την ομαδα του Συκαμινου.
Επισης ανακοινωσε τον εμπειρο μεσο Νοναι καθως και τον Θεοφανη Φλωτσιο εμπειρο αμυντικο με θητεια στην Αναγεννηση Σχημαραιου στην Δ Εθνικη.
Τελος,ανακοινωσε τον Εσμε τερματοφυλακα που αγωνιζοταν στον Δηλεσι  στο παρελθον και εχει συμμετοχες στην Δ Εθνικη,ενω διετελεσε παικτης του νυν προπονητη Κυριακο Κουμπη.

Συμφωνα με πληροφοριες υπαρχει πιθανοτητα να ακαλουθησουν και αλλες μεταγραφες με τον Συκαμινο να εχει  πρωταγωνστικους στοχους. Επισης, ειχαμε και την αποχωρηση του Ανεστη Σακαρακα που εμεινε ελευθερος μετα την παρουσια τριων χρονων στην ομαδα του Συκαμινου.







Ανακοινωση Α.Ο ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ


Την πρώτη συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας πραγματοποίησε η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο στις 16 Αυγούστου. Τα νέα αποκτήματα της ομάδας μας από αριστερά προς τα δεξιά: Θεολόγης ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ, Ιωάννης ΜΠΙΝΙΑΚΟΣ, Ledion NONAJ, Θεοφάνης ΦΛΩΤΣΙΟΣ, THOMA Esme.
Καλώς ήρθατε στην οικογένεια του Α.Ο.Συκαμίνου και σας ευχόμαστε να είστε όλοι γεροί και με πολλές επιτυχίες.