Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΩΡΕΙΑ ΚΛΟΠΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝΩΝ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ



Ρήμαξαν τους μετασχηματιστές από τους πυλώνες των γηπέδων κα τις μπαταρίες από τα οχήματα του Δήμου Ωρωπού που σταθμεύουν στα δημοτικά αμαξοστάσια.

Ούτε μια αλλά ούτε δύο κλοπές. Αισίως, οι κλοπές έφτασαν στις 18 και αφορούν μετασχηματιστές, τα καλώδια των πυλώνων φωτισμού των γηπέδων και τις μπαταρίες των οχημάτων στο Δήμο Ωρωπού, από άγνωστη σπείρα η οποία δρα ανενόχλητη τις βραδινές ώρες. Μάλιστα πολλοί αθλητικοί χώροι βρέθηκαν στο μάτι των ληστών δύο και τρεις φορές.

Αποτέλεσμα είναι τα γήπεδα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες να μην έχουν φώτα για τις προπονήσεις των ομάδων και τα οχήματα του Δήμου να υπολειτουργούν πέρα από το οικονομικό κόστος σε βάρος του δήμου που ξεπερνάει τις σαράντα χιλιάδες ευρώ.

Ο Δήμαρχος Ωρωπού  κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, ανέφερε ότι η κατάσταση είναι απελπιστική και ότι μελετάει διάφορες εναλλακτικές λύσεις.

Όσον αφορά στα γήπεδα, πρέπει να αλλάξει ο τρόπος φωτισμού τους ώστε να μην συμφέρει τους κλέφτες ή όποια επιχείρηση κλοπής. Ακόμη μελετάει το ενδεχόμενο να δοθεί, εφόσον το επιτρέψει ο Επίτροπος, η φύλαξη όλων των χώρων σε ιδιωτική εταιρία ή ακόμη και να μπουν δημοτικοί φύλακες.

Η Αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τους δράστες, αλλά μέχρι στιγμής χωρίς αποτέλεσμα.

ΠΗΓΗ  http://www.apopsi-tora.gr


Να  σημειωσουμεοτι  πριν δυο μηνες  σημειωθηκαν κλοπες στο γηπεδο των Νεων Παλατιων  δυο φορες μαλιστα,ενω  προσφατα στο γηπεδο του Αυλωνα με τα σωματεια να βρισκονται σε δυσχερη θεση αφου παρουσιαζεται προβλημα  για τις προπονησεις καθως και τις αγωνιστικες υποχρεωσεις των ομαδων.Ο Δημος  Ωρωπου ειναι αναγκαιο να παρει αμεσα μετρα  για την αποκατασταση των ζημιων καθως  και την προφυλαξη των γηπεδικων εγκατατασεων,