Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

EΞΙ ΧΡΟΝΙΑ OROPOS-SPORTS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σαν σήμερα στις 16 Οκτωβρίου  του 2011 κάναμε  την εισβολή μας στον Κυβερνοχωρο ενα "πείραμα " αρκετα πρωτοπόρο για την περιοχή μας.Το oropos-sports εκείνη την εποχή ηταν απο τα πρωτα  τοπικα αθλήτικα ειδησειογραφικα μπλογκ, με  στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, και την προβολή αθλητικών πεπραγμένων του Δημου Ωρωπου και οχι μονο.
Συνεχίσαμε τις αναφορές για το Δημο Ταναγρας και το Δημο Διονύσου, καθώς και για ολη την Ανατολικη Αττικη.
Μετα απο έξι χρόνια το oropos-sports "σπάει "το ενα ρεκόρ επισκεψιμοτητας μετα το άλλο, η αντααποκριση ειναι απίστευτη  ,αν και η προσπάθεια ειναι μόνο απο το διαχειριστή  του μπλογκ και δεν μπορεί να ανταποκριθει σε ολη την κάλυψη των αγώνων του Δημου Ωρωπου.Συνεχιζω την προσπάθεια για  το oropos-sports να υπάρχει λόγω της αγαπης  σας, και  τα ευχαριστώ  ειναι χιλιάδες.
Ως διαχειριστής του oropos-sports θελω να ευχαριστήσω τον συνεργάτη και συνδημιουργο του oropos-sports Παντελη Ροκακη, που σειόμασταν ενα σπουδαίο δίδυμο και με παρουσία στα ερτζιανα  'αναστατωναμε" ευχάριστα την περιοχή μας.
Χιλιαδες αναρτήσεις ,παρουσιάσεις -επιτυχίες-χαρές με πλούσιο αρχείο  εδω και εξι χρόνια  σίγουρα θα συνεχίσουμε οσο μπορούμε,ειναι το μεράκι μας η αγάπη μας για τον αθλητισμό και η προβολή των θετικόν στοιχείων την περιοχή μας. Με ανιδιοτέλεια και χωρις να προβάλλουμε στοχευμενα για ιδιοτελη σκοπό. Ολα τα σωματεία προβάλλονται ισόποσα, απλώς  λόγω οτι  η κάλυψη ειναι προσωπικά απο έμενα, και λογω αλλης επαγγελματικης ενασχόλησης, είναι δύσκολο να υπάρχει  έγκαιρη ενημέρωση ,όμως συνεχίζεται  να προβάλλουμε τα πρωταθλήματα και τις ομάδες της περιοχής!!!!!
Χιλια ευχαριστώ απο ολους  που είστε παντα μαζι μας  ,ομως υπάρχει και μια μεγάλη έκπληξη τις επομενες ήμερες θα υπάρχει live εκπομπή για τα εξι χρόνια λειτουργίας μια επετειακή εκπομπή γεμάτη εκπλήξεις  !!!!!!!Μεινετε συντονισμενοι σας ευχαριστούμε ολους τα Καλυτερα ερχονται !!!!!

υγ Θελω να ευχαιριστησω τους χιλιαδες επισκέπτες απο το εξωτερικό ολα αυτα τα χρονιά που πραγματοποιουν το "κλικ" για να ενημερωθούν για τα αθλητικά δρωμενα της περιοχής μας,
μου δινουν δύναμη!!!!!!!!!!!


Διαχειριστης oropos-sports  Λιτσας Σπυρος




Η πρωτη αναρτηση του oropos-sports πριν ακριβως εξι χρονια 16-10-2011




Ξεκιναει μια νεα διαδικτυακή προσπάθεια να ενημερώνουμε οσο δυνατόν πιο άρτια ολες τις αθλητικές εκδηλώσεις της περιοχής του ενιαίου δήμου Ωρωπου ,οπου υπάρχει συλλογος οποιαδηποτε αθληματος, θα προσπαθησουμε να σας ενημερώνουμε για ολες τις δραστηριοτητες και τα αποτελέσματα.

Πρώτη φορά, στην περιοχή μας γινεται αναλογη προσπάθεια εθελοντικά , τo oropos sports δηλωνει απερίφραστα στόχος ειναι η προβολή της αθλητικής δραστηριοτητας ολο των περιοχών του Ωρωπου ,με συνεντεύξεις,αφιερώματα,ενδιαφερουσες στηλες, και αθλητικά νεα θα σας προσπαθήσει να σας ενημερώσει για τα αθλητικά πεπραγμένα της περιοχής.


Την μερίδα του λέοντος θα το εχει το ποδόσφαιρο αλλα οχι μόνο αυτο θα
ασχοληθούμε με το μπάσκετ και με τα αλλα αθλήματα και επιδόσεις των αθλητων,
Στο ποδοσφαιρο θα εχουμε εκτενεστατο ρεπορταζ του Πας Ωρωπος που ειναι το
,τον Αυλωνα που γινεται αξιολογη προσπαθεια φετος καθως
τις ομαδες του Απς Καπανδριτιου,τον Μαυρο Αετο Πολυδενδριου που αγωνιζονται
στην β επσανα,καθως και το Συκαμινο Αμφιαραο και Αφιδναικο.


Στο μπασκετ θα καλυψουμε το ΓΑΣ ΩΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ
,καθως και το στιβο με τον ΑΣ ΩΡΩΠΟΥ και τον Ναυτικο ομιλο Ωρωπου
Απο σημερα 16-10-2011 ξεκιναει αυτη νεα προσπάθεια μείνετε ολοι συντονισμενοι
στοχος μας ειναι προπαντως η ενημερωση σας και η προβολη του ζωντανου αθλητικου
κύτταρου της περιοχής μας


oropos sports