Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

ΝΑΣΟΣ ΜΕΝΤΖΑΦΟΣ ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ!!!!!!



Μετα την αναδιαρθρωση του διοικητικο συμβουλιου  της Επσανα ο συντοπιτης μας Νασος Μεντζαφος ηταν ο μοναδικος στην εκτελεστικη επιτροπη της Επσανα  απο την περιοχη μας ως Β αντιπροεδρος της Ενωσης.
Eπισης οριστηκε ως Προεδρος των διαιτητων και μελος της τεχνικης επιτροπης,ενω  ο Τασος Μπερτολης παρεμεινε ως Προεδρος   στην επιτροπη παρατηρητων.
Αισθηση εκανε ανακοινωση  του Κωστα Κοντουλα  στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης

"Αγαπητέ κ.Δουκάκο δεν έβαλα πουθενά γιατί ο κ. Γιαρένης δεν με ήθελε όπως είχε δηλώσει κατ'επανάληψη και δεν ήθελα να τον φέρω σε δύσκολη θέση. Επίσης αντιπολίτευση υπάρχει όταν υπάρχει μειοψηφία. Στην μοναδική ψηφοφορία που υπήρχε στο ΔΣ η πλευρά που υποστήριζα ήρθε ισόπαλη με την θέση του κ.Γιαρενη. Μήπως λοιπόν δεν υπάρχει πλειοψηφία;"

Ο Τασος Μπερτολης εβαλε υποψηφιοτητα για την θεση του πρωτου αντιπροεδρου  αλλα  υπηρξε ισοπαλια 5-5 λογω της απουσιας ενος συμβουλου.Στην περιπτωση αυτη η ψηφος του Προεδου μετραει διπλη και ο Δημητρης Γιαρενης επελεξε τον Ξενοφωντα Ρουσση στην θεση αυτη.



Αυτες ηταν οι θεσεις των παραγοντων της περιοχης μας στο νεο διοικητικο συμβουλιο,να υπενθυμισουμε οτι μετα την φυγη του Καραμολεγκου νεος μελος στην Επσανα ειναι  ο Βασιλης Δαρδαμανης πρωην Προεδρος του Διονυσου.