Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ...........



Η μικρή Στέλλα έφυγε από κοντά μας μετά από ξαφνική ασθένεια, που της παρουσιάστηκε το τελευταίο διάστημα. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, δυστυχώς έδωσε μια άνιση μάχη με το θάνατο, αλλά δεν τα κατάφερε.

Το αγγελούδι ήταν μαθήτρια και ένα από τα νεοαποκτηθέντα βασικά μέλη της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Ωρωπός, που έπαιζε center for. Αν και η πιο μικρή, ηλικιακά, της ομάδας αγωνίστηκε με επιτυχία, καθώς ήταν ένα από τα ταλέντα.

Αυτές τις ώρες δεν υπάρχουν λόγια για να αποτυπώσουν την ανείπωτη θλίψη που νιώθουμε όλοι για το χαμό του μικρού κοριτσιού. Είναι άδικο όταν «φεύγουν» από κοντά μας παιδιά και καμιά παρηγοριά δεν είναι αρκετή για τους γονείς.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου, στις 11.00 π.μ. στον Άγιο Γεώργιο Νέων Παλατίων ΩρωπούΚαλο ταξιδι στην Μικρη Στελλιτσα στην γειτονια των Αγγελων............

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΥ




Ενα μέλος της Ακαδημίας μας, η μικρή Στελλίτσα δεν είναι πια κοντά μας Τα λόγια είναι φτωχά για να αποτυπώσουν την οδύνη μας Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΣ Ωρωπού εκφράζει στην οικογένειά της τα θερμά της συλλυπητήρια