Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΑΕΤΟΥ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ!!!!!!

Απεναντι στον Αχαρναικο της Γ Εθνικης που τον χωριζουν τρεις κατηγοριες οι ελπιδες για θετικο αποτελεσμα ηταν λιγοστες.Ομως ο Μαυρος Αετος ειχε μια ιστορικη προκληση πρωτα να συμμετεχει για πρωτη φορα στην ιστορια του στους 8 του Κυπελλου, και μετα να αντιμετωπισει εναν ιστορικο αντιπαλο.Η ομαδα του Πολυδενδριου καταφερε να ειναι ανταγωνιστικη και να δειξει σε ολη την Ανατολικη Αττικη οτι δεν ειναι τυχαια η φετινη της πορεια στο πρωταθλημα και το Κυπελλο. Καταφερε να μην δεχτει γκολ στην κανονικη διαρκεια να παλεψει το ματς,  απεδειξε οτι ειναι "πολυ σκληρος για να πεθανει" απεναντι σε μια ομαδα μεγαλυτερης δυναμικοτητας την κοιταξε στα ματια και επεσε με ψηλα το κεφαλι  στην παραταση,  οταν αποβληθηκε παικτης των γηπεδουχων με αποτελεσμα να δεχτει τρια γκολ και να ηττηθει με 0-3.Η φετινη πορεια του Μαυρου Αετου στο Κυπελλο Επσανα ειναι αξιομνημονευτη και καταφερε να προκαλεσει την προσοχη ολη την ποδοσφαιρικης "πιατσας" της Ανατολικης Αττικης και εφτασε πολυ κοντα στο θαυμα ,επισης η ομαδα του Πολυδενδριου ειχε και βασικες απουσιες στο σημερινο ματς.Επομενος στοχος  η κατακτηση του πρωταθληματος της Γ Επσανα βρισκεται σταθερα στην πρωτη θεση .

Ανακοινωση Μαυρου Αετου

Οφείλουμε και σήμερα να Συγχαρούμε τα παιδιά μας και τον προπονητή μας, στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Αχαρναικό! [Γ Εθνική] που χάσαμε στην παράταση! Οι παίκτες μας κατέθεσαν την ψυχή τους να πάμε πάρα κάτω αν και είχαμε πολλές απουσίες σε βασικούς παίκτες! Αποχαιρετούμε τον θεσμό του κυπέλλου με ψηλά το κεφάλι! * Η εμπειρία κέρδισε την κλάση! Είναι δικό μου σχόλιο πως ένας παίκτης της αντιπάλου ομάδας προκάλεσε την αποβολή δικού μας παίκτη στο 95' Δικαιολογημένη αποβολή! Λεβέντες προχωράμε! Καλή συνέχεια στην ομάδα του Αχαρναικού



Δ’ φάση – προημιτελικοί (αγώνες νοκ-άουτ)
ΤΕΤΑΡΤΗ 30/1/2019
Άνοιξη – Παλληνιακός 2-1 (1-0)
Γλυκά Νερά – Αχιλλέας Κ. Αχαρνών 4-0 (3-0)
Μαύρος Αετός Πολυδενδρίου – Αχαρναϊκός 0-3 στην παράταση (0-0)
Μάχη Μαραθώνος – Άρης Βούλας 0-1 (0-0)