Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ENDURO 2019 ΩΡΩΠΟΣ -ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ξεκίνησε, χθες, το πρωί του Σαββάτου 16 Φεβρουαρίου, με απόλυτη επιτυχία, στη Σκάλα Ωρωπού, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2019, 

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες λόγω της βροχής που είχε μετατρέψει τον αγωνιστικό χώρο σε βούρκο, η συμμετοχή των αθλητών ήταν αθρόα. Διεξήχθη ένας συγκλονιστικός αγώνας που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών μέχρι το τέλος.
Ο 1ος Αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro διοργανώθηκε από το αθλητικό σωματείο ΕΔΟ (Εκτός Δρόμου Ομάδα),σε συνεργασία με το νεοσύστατο μέλος της Ομοσπονδία της ΑΜΟΤΟΕ (Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος), Αθλητική Λέσχη Μοτοσυκλέτας Ωρωπού.

Ο αγώνας διεξήχθη σε 4 κύκλους των 60 χιλιομέτρων για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Οι δύο ειδικές διαδρομές διεξήχθησαν στη Σκάλα Ωρωπού. Και οι άλλες δύο στο Συκάμινο.


Σημερα, Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, θα διεξαχθεί ο 1ος Αγώνας Πρωταθλήματος Enduro Νοτίου Ελλάδας. Όπου οι αθλητές θα ακολουθήσουν το ίδιο πρόγραμμα με τον ίδιο βαθμό δυσκολίας.



Νικητης στον αγωνα enduro GP ο Κακολυρης Παναγιωτης με τον Τριγκα να χανει την πρωτη θεση στην τελευταια ειδικη.Ο Σιαραφικας συμπληρωσε την πρωτη τριαδα του βαθρου.


Πηγη http://www.enduro-fighter.gr