Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ Α.Ο ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ!!!!!!!!



Με μια υπέροχη, όσο και ζεστή και συγκινητική τελετή έκλεισε, την Κυριακή 9 Ιουνίου, η χρονιά για τα τμήματα των Ακαδημιών ποδοσφαίρου του Α.Ο. Συκαμίνου, στις ομώνυμες, αθλητικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου.


Η διοίκηση είχε ετοιμάσει μια ιδιαίτερη εκδήλωση που έδειξε ότι όλοι είναι μια μεγάλη οικογένεια. Μια οικογένεια όπου πρωτεύον είναι ή άθληση με παιδαγωγικά χαρακτηριστικά και η ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας.





Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα πρωτότυπο αγώνα ποδοσφαίρου, μεταξύ των παιδιών της Κ12 και των γονέων τους. Οι γονείς -πατεράδες και μαμάδες- έπαιξαν αντίπαλοι με τα παιδιά τους για μια ώρα, τα οποία αποδείχτηκαν ικανότερα στη τεχνική του ποδοσφαίρου και νίκησαν δίκαια. Σημασία έχει ότι όλοι το ευχαριστήθηκαν και διασκέδασαν με αυτό.





Υπήρχε όμως κι ένας ακόμα λόγος για να είναι το απόγευμα της Κυριακής ξεχωριστό για τη Διοίκηση, τους αθλητές και τους γονείς τους. Ήταν η τελευταία μέρα του προπονητή των Ακαδημιών κ. Γιάννη Καραμιχάλη ο οποίος, μετά από επτά χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Σύλλογο, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, μετακομίζοντας στα Οινόφυτα.









Ο πρόεδρος του Α.Ο. Συκαμίνου κ. Γιώργος Λιθαδιώτης ευχαρίστησε τον προπονητή των Ακαδημιών για την πολυετή προσφορά του στο Σύλλογο αλλά και τους γονείς για την άψογη συνεργασία που είχαν τη χρονιά που έληξε δίνοντας ραντεβού για το Φθινόπωρο.





Ο επίτιμος Πρόεδρος κ. Βαγγέλης Λεμπούσης, ο Γ.Γ. κ. Παναγιώτης Μιχαλόπουλος, ο Ταμίας κ. Ανδρέας Ράπτης, καθώς και όλη η διοίκηση του Συλλόγου, ευχήθηκαν τα καλύτερα στην καριέρα του κ. Καραμιχάλη και τον διαβεβαίωσαν ότι η πόρτα του Α.Ο. Συκαμίνου θα είναι πάντα ανοιχτή όποτε θελήσει να γυρίσει και να συνεχίσει το έργο του.





Μετά τον αγώνα η Διοίκηση τίμησε και αποχαιρέτησε μέσα σε μεγάλη συγκίνηση τον προπονητή των Ακαδημιών κ. Γιάννη Καραμιχάλη.





Τα παιδιά των Ακαδημιών αλλά και οι γονείς τους, ιδιαίτερα συγκινημένοι ευχαρίστησαν τον προπονητή τους και του δώρισαν μια μπάλα με όλα τα ονόματά τους.





Στη συνέχεια οι μικροί ποδοσφαιριστές πήραν τα αναμνηστικά μετάλλια αλλά και τους επαίνους τους με τις εργομετρικές εξετάσεις, όπου φαίνονταν η πρόοδό τους όλη τη χρονιά σε επίπεδο φυσικής κατάστασης.





Η βραδιά έκλεισε με γλέντι, όπου η διοίκηση είχε ετοιμάσει για τα παιδιά και τους γονείς τους με μουσική, ποτά και μεζέδες που πρόσφεραν οι χορηγοί της ομάδας.





Εκείνο που έμεινε και είναι απόλυτα εμφανές είναι ότι στον Α.Ο. Συκαμίνου το ποδόσφαιρο έχει τεθεί σε σωστές βάσεις. Είναι πρώτα άθληση και σχολείο και μετά ανάδειξη ταλέντων. Τα παιδιά αθλούνται, μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου, αλλά πάνω από όλα αναπτύσσουν την ευγενή άμιλλα. Κοινωνικοποιούνται. Και φυσικά τα αποτελέσματα είναι απτά. Πολλοί αθλητές της ομάδας έχουν γίνει το μήλο της έριδας για τις ακαδημίες μεγάλων συλλόγων της Super League.