Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΥΠΕΛΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ & ΔΗΛΕΣΙ -ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ !!!!!!!!

Xθες πραγματοποιηθηκαν οι αγωνες κυπελλου Βοιωτιας  και ειχαμε προκρισεις για τιςομαδες του Δημου Ταναγρας  για Δηλεσι και Ολυμπιαδα Οινοφυτων.Ενω την προηγουμενη εβδομαδα ειχαμε τον αποκλεισμο της Αναγεννησης Σχηματαριου απο τοΥπατο με  3-1.Αναλυτικα το ρεπορταζ των  αγωνων
                                               Ολυμπιαδα Οινοφυτων

Πρόκριση για Ολυμπιάδα 4-3 στα πέναλτι τον Παναλίαρτο.


Πάντως πρωταγωνιστές της συνάντησης οι δυο γκολκίπερς Σκλιάς και Κουτρουμάνος που στην διαδικασία των πέναλτι συναγωνίστηκαν επάξια αποκρούοντας τέσσερα και τρια πέναλτι αντίστοιχα με τον Δημητρη  Σκλιά να βγαίνει νικητής να αποκρουει 4 πεναλτι !!!!!
Η Ολυμπιάδα προηγήθηκε 1-0 στο 60* με τον Πατασαβούρα και ο Παναλίαρτος ισοφάρισε σε 1-1 στο 70* με τον Ζυγογιάννη.
Η σειρά των πέναλτι
Ζυγογιάννης απέκρουσε ο Σκλιάς
Πιαβίτης απέκρουσε ο Κουτρουμάνος
Τσιώλης Π. απέκρουσε ο Σκλιάς
Σκλιάς Ι.   1-0
Κουτσολάμπρος  1-1
Λεοντιάδης  απέκρουσε ο Κουτρουμάνος
Ηλίας  1-2
Κυτέας  2-2
Θεοδωρόγιαννης  απέκρουσε ο Σκλιάς
Χόντζιας  απέκρουσε ο Κουτρουμάνος
Τσάπρας   2-3
Πατσαβούρας  3-3
Τσιώλης Κ. απέκρουσε ο Σκλιάς
Σκλιάς  Α. 4-3
Αρίστη η διαιτησία του Δημήτρη Θεοχάρη (Λέτσας – Ντέμος).
Ολυμπιάδα: Σκλιάς, Πατσαβούρας, Ξανθόπουλος (33* Μπάτσος), Κυτέας, Αλεξόπουλος (117* Χόντζιας), Πιαβίτης, Λεοντιάδης, Σκλιάς Ι., Ζαρκαδάς (85* Σταμουλάκης), Σκλιάς Α., Κονιαβίτης.




Με γκολ του Κωφού με κεφαλιά στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου το Δήλεσι κέρδισε στο Μουρίκι 1-0 τη Δόξα και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Βοιωτίας.
Οι γηπεδούχοι όμως διαμαρτύρονται για την απόφαση του διαιτητή Τσακανίκα να μην καταλογίσει πέναλτι στη φάση του 73* όταν ο Δούμας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Κωφό με τον ρέφερι να μην δίνει τίποτα αφήνοντας να εξελιχθεί το παιχνίδι.
Στο 83* οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Τριανταφύλλου που σύμφωνα με το φ.α. τα… «έσουρε» κανονικά στον διαιτητή…
Πάντως ένα από τα ευτράπελα της υπόθεσης είναι οτι δε επετράπη στον προπονητή του Δηλεσίου Γιάννη Καραμπά να καθήσει στον πάγκο της ομάδας. Σε έναν προπονητή που χρόνια τιμά τους πάγκους των ομάδων για κάποιους «γελοίους» διαδικαστικούς λόγους δεν τον άφησαν να κοουτσάρει την ομάδα. Στην εν έτει 2014 Ελλάδα… Αυτά ας τα δουν οι όποιοι υπεύθυνοι και ας κρίνουν γιατί η Βοιωτία είναι χρόνια πίσω και ας λένε κάποιοι περί του αντιθέτου…


Δόξα (Βασίλης Δελιανίδης): Γιαννακόπουλος, Τσίτουρας, Λουκάς Ε. (32* λ.τ. Κουτσούμπας), Τζότζολης, Δαμπάνης, Νίκας, Λουκάς Κ. (44* λ.τ. Γκίκας), Παριανός (85* Ευσταθίου), Δούμας, Μπερτσιάς.
Δήλεσι (Γιάννης Καραμπάς): Πουρνάρας, Κωφός, Μπούτουζα (27* λ.τ. Πένεφ), Δημητρίου), Ζαχαριάς, Πράσινος, Τριανταφύλλου, Κόντος, Ρούσσος (83* Κάκος), Κολέτας, Χρήστου (75* Ρεσβάνης).







Υπατα -Αναγεννηση   Σχηματαριου  3-1
Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος το Ύπατο απέκλεισε την Αναγέννηση. Η ομάδα του Γιάννη Κουτρούμπα κέρδισε 3-1 και πέρασε στην επόμενη φάση. Ο Άρα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι με τον Λασκαρίδη. Με αυτογκόλ του Φλώτσιου Φ. οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα (2-1) και ο Τσούρτος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Αναγέννηση (Σταύρος Γιαννάκης): Ζώης, Βεκάκι, Ξανθόπουλος, Κυριάκος, Φλώτσιος Φ., Λασκαρίδης, Χαβάκης (87* Πανούντας), Κάκος (73* Νονάϊ), Θεοδωρακάκος, Φυλαχτός, Τσατσαρώνης (63* Φλώτσιος Α.).

ΠΗΓΗ STEREA-SPORTS