Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΗΜΕΡΟ !!

   Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική για την Β' και την Γ' κατηγορία καθώς, το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, πέφτει η αυλαία του Α' γύρου. Ο καιρός προβλέπεται ηλιόλουστος και ευχόμαστε ο κόσμος να ευχαριστηθεί τις βόλτες του και οι φίλαθλοι των ομάδων του Δήμου μας να πανηγυρίσουν τις νίκες τους.



 
   Αύριο, η ομάδα του Αυλώνα αγωνίζεται στην Βάρη κόντρα στον τοπικό Φοίβο με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα την διατηρήσει στην κορυφή του ομίλου. Στα Κιούρκα, ο Αφιδναϊκός θα αντιμετωπίσει την Α.Ο. Ατλαντις σε ένα ''αψυχολόγητο'', από πλευράς αποτελέσματος, ματς.. Ο Αφιδναϊκός έχει μείνει μακρυά από τις νίκες και τα τρίποντα εδώ και έξι αγωνιστικές και ο αυριανός αγώνας αποτελεί μεγάλη ευκαιρία προκειμένου να δώσει ένα τέλος σε αυτό το κακό σερί. Ιδιαίτερα δύσκολο το έργο και του Αμφιάραου, που έχει μείνει μακρυά από την συγκομιδή βαθμών τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Κρυονερίου (εκτίει ποινή λόγω των επεισοδίων του αγώνα με τον Φοίβο Βάρης) τον φορμαρισμένο Γέρακα.
   Την Κυριακή, το Καπανδρίτι θα φιλοξενήσει την Βουλιαγμένη και ο ΠΑΣ τον Αήττητο Σπάτων σε έναν αγώνα ιδιαίτερης βαθμολογικής σημασίας. Με σύμβουλο την στατιστική που θέλει την ομάδα του Ωρωπού να κερδίζει τα παιχνίδια στην έδρα του (μετρά μόνο μία ισοπαλία και μία ήττα στα εντός ), οι παίκτες του Σωτήρη Βίνο θα κυνηγήσουν την νίκη και τους τρεις βαθμούς της που τους κρατά σε τροχιά ανόδου. Τέλος, το Συκάμινο θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον  Αστέρα Γλυκών Νερών, ενώ ο Μαύρος Αετός έχει το ρεπό του.