Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΛΗΡΩΣΗ ΕΠΣΑΝΑ -ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ !!!!!!

                                              Το  προεδρείο της  Επσανα




Το απόγευμα της Τετάρτης (2/9) στο ξενοδοχείο ''PLAZA RESORT'' στην Παλαιά Φώκαια πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΑΝΑ (Α', Β' και Γ' κατηγορίας) αλλά και της πρώτης φάσης του Κυπέλλου.

Απο την περιοχή μας έδωσαν το παρών ο Δήμαρχος Ωρωπού Θωμας Ρουσσης που ειναι και προεδρος της Επιτροπης Πρωταθληματος.Ο Γιώργος Νικολαου Μελος του Δ.Σ της Επσανα
και ο Δημητρης Βελτανιωτης Αντιδημαρχος Ωρωπου και μελος Δ.Σ της Επσανα..
Απο τα σωματεία παρων έδωσαν το Συκαμινο με τον Προεδρο Ευαγγελο Λεμπουση ο Μαύρος Αετός
Πολυδενδριου και ο Αφιδναικος απουσιασαν Αμφιαραος-Πας Ωρωπος και Αυλωνας .

                                                   Ο καθιερωμενος   αγιασμος  


Η έναρξη περιελάμβανε ομιλίες των ανθρώπων του Δ.Σ. της Ένωσης, με τον πρόεδρο κ. Παπαμακάριο να παίρνει αρχικά τον λόγο και να τονίζει πως φιλοδοξεί ότι τα φετινά πρωταθλήματα θα είναι ακόμα καλύτερα από τα προηγούμενα χρόνια. Παράλληλα δεν μπορούσε να μην σταθεί και στις τεράστιες επιτυχίες των Διαιτητών της ΕΠΣΑΝΑ, σχολιάζοντας πως ''αρκετοί διαιτητές αξιολογήθηκαν φέτος και μπήκαν στους πίνακες των εθνικών κατηγοριών, ενδεικτικό της δουλειάς που γίνεται''. Επίσης ζήτησε τη βοήθεια και των παραγόντων για να έχουν επιτυχία τα πρωταθλήματα, ενώ φυσικά ευχήθηκε σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.


                                            Αποσπασμα κατα την κληρωση του Κυπελλου 




Από εκεί και πέρα μίλησε ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Ανδρέας Μπέτσης ο οποίος τόνισε πως ο αθλητισμός είναι υπεράνω όλων και ευχήθηκε καλή χρονιά, ενώ με τη σειρά του ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτος και Δήμαρχος Ωρωπού, Θωμάς Ρούσσης αναφέρθηκε στον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων και μίλησε για συνολική προσπάθεια έτσι ώστε να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα.

***Οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, όπως και της α’ φάσης του Κυπέλλου με ομάδες Β’ κι Γ’ κατηγορίας, έχει προγραμματισθεί να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 12 και 13/9/2015. Οι ρεβάνς του Κυπέλλου (για την α' φάση πάντα) είναι προγραμματισμένες για 29/9-30/9.

***Οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' και Γ' κατηγορίας μεταφέρθηκαν 26-27/9 λόγω εκλογών.

Πηγη  http://pamebala.gr/