Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ-ΝΙΚΗ Ο ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ -ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ -ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ!!!!!!!


                                             Επιστροφη στις νικες για τον Πας Ωρωπος με0-2 επι του
                                          Αφιδναικου.


Οι ομαδες του Δημου μας αγωνίστηκαν ολες στα σημερινά παιχνιδια που τελειωσαν πριν απο λιγο.
Νικητης στο τοπικο ντερμπι του Δημου αναδειχθηκε η ομαδα του Ωρωπου που επικρατησε εκτος με
0-2 του Αφιδναικου.
Ειχαμε ενα πρώτο μέρος που έληξε ισόπαλο χωρίς την μεγάλη φάση,στο δεύτερο ημιχρονο ο Πας Ωρωπος προηγήθηκε με 0-1 με τέρμα του Κανατα,σε επόμενη φαση ειχαμε τις διαμαρτυρίες του Αφιδναικου για δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Εσυ  απο τον διαιτητή Μαλαμα για διακωμώδηση του αθλήματος. Μια παρόμοια φάση ειδαμε στους τηλεοπτικούς δέκτες πριν λιγο καιρό με τον Μπερατι τις Παρι σαν ζερμαιν που επέστρεψε την μπαλα με παρόμοιο τρόπο και τιμωρήθηκε
απο τον διαιτητη. Το έμμεσο φαουλ το χτύπησε εύστοχα ο Νικολαου και έκανε το 0-2,λιγα λεπτα αργοτερα είχαμε αψιμαχία του Κοντρα με τον Μιχα με τους δυο παικτες να αποβάλλονται απο τον διαιτητή  Μαλαμα.
Στο 60 ο Μορφονιος σε μια απόκρουση ειχε λεκτικη αντιπαράθεση με τους αντιπάλους οπαδούς και αποβλήθηκε απο τον διαιτητή Μαλαμα με την ομαδα του Αφιδναικου να συνεχιζει με οκτώ παίκτες και να υπαρχει ένταση στις εξέδρες μεταξύ των δυο ομάδων. Με την επέμβαση των ψυχραιμοτερων ο αγωνας κύλησε ομαλα με τις δυο ομαδες να εχουν φάσεις αφενος ο Ωρωπος να αυξήσει το δεικτη του σκορ αφετέρου η ομαδα του Αφιδναικου να μειώσει,με τους φιλοξενουμενους να επικρατούν με 0-2 σε ενα αγωνα που τελειωσαν οι γηπεδουχοι με οκτω και οι φιλοξενουμενοι με 10 παικτες..
*Εμεις ως oropos-sports  κανουμε απλη καταγραφή των  φάσεων που συνεβησαν στο γήπεδο δεν θα αναπαράγουμε σχολια και αντιδράσεις των δυο ομαδων που δεν προάγουν τον αθλητισμο. Μονο αν εχει την μορφη επίσημων ανακοινώσεων, εμεις προβάλλουμε τα θετικα δρώμενα των ομαδων μας και δεν θα γινουμε κήρυκες  αντιπαραθεσων των γειτονικών σωματείων
.

Παλικαρίσια νίκη με ανατροπή για τον Αμφιαραο Καλαμου επικράτησε με 1-2 του Πανσταυραικου αν και βρεθηκε πισω στο σκορ στο πρωτο ημίχρονο.
Με τον "αειθαλή" Νικο Δαυιδ να ισοφαρίζει στο 55" και τον Τακη Μαργετα να πετυχαίνει το δευτερο γκολ και την χαριζει την νικη στην ομαδα του στο τελευταιο λεπτο του αγωνα με πεναλτι και εφτασε τους 13 βαθμους.

Νικη για την ομαδα του Μαυρου Αετου απεναντι στον Φοιβο Βαρης σε ενα πρωτο ημιχρονο που "κυλησε" ισοπαλο ,στο δευτερο ημιχρονο οι γηπεδουχοι προηγηθηκαν με τον Τζικα αλλα το νεανικο συνολο της Βαρης ισοφαρισε ,ομως οι γηπεδουχοι πηραν τους τρεις πολυτιμους βαθμους της νικης και βρισκονται σε τροχια ανοδου με τον Βασιλακο να πετυχαινει το 2-1.

                                  Το Συκαμινο αν και προσπαθησε ηττηθηκε με 0-2 απο την Δροσια.

Η πρωτοπορος Νικη Δροσιας περασε "αλώβητη" απο τον Συκαμινο και συνεχίζει την πορεια πρωταθλητισμου,  οι φιλοξενουμενοι προηγηθηκαν απο φαουλ στο πρωτο ημιχρονο και λιγα λεπτα αργοτερα πετυχαν το δεύτερο γκολ,ενα σκορ που την διατηρησαν εως το τελος οτυ αγωνα.
Οι γηπεδουχοι εκφράζουν παράπονα απο την διαιτησια του Καραπιπερη ειδικά στις φάσεις απο τις οποιες προήλθαν τα γκολ.
Το Καπανδριτι αναδειχθηκε  ισοπαλο απέναντι στους Νικητες που εχουν βλέψεις ανόδου με 0-0 σε ενα παιχνιδι δυνατο με φάσεις εκατέρωθεν μπροστά στις δυο εστίες

.                                     Καταθεση "ψυχης" για την ομαδα του Αυλωνα απεναντι
                                     στην Δοξα Αγια Αννας ηττηθηκε στο 85" με  1-2

Ο Αυλωνας αντιμετώπισε για άλλη μια φορα αρκετα προβλήματα τραυματισμών και απουσιών βασικων  παικτών,με αποτέλεσμα να παραταχθεί με  δεκα παίκτες απέναντι στην Δοξα Αγια Αννας που βρίσκεται στην δεύτερη θέση.
Οι γηπεδουχοι έλεγχαν το παιχνιδι, παρα το αριθμητικό μειονέκτημα είχαν φάσεις με τον Τσιαμπα στο πρωτο ημίχρονο,στο δεύτεροι οι φιλοξενουμενοι κατάφεραν και προηγηθηκαν με 0-1, αλλα ο Αυλωνας εβγαλε αντίδραση και μείωσε σε 1-1 με τον Σκεντουλι.
Μετα το 65" οι παικτες του Πετροχειλου με μεγάλα ψυχικα αποθέματα ζήτησαν την νικη και ειχαν με μεγαλες ευκαιρίες με Μπανα και Μπαρος.
Στο 85" σε μια στημένη φάση η Αγια Αννα πέτυχε το γκολ της νίκης σε μια φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρονται για επιθετικό φάουλ στο τερματοφυλακα Καλλια.
Στην τελευταία φάση του αγωνα σε μια εκτελεση κορνερ, και ενω όλη η ομαδα του Αυλωνα και ο τερματοφυλακας Καλλια ειχαν κατεβει για την ισοφάριση μετα απο κεφάλια των γηπεδούχων. Ο αμυντικος της Αγιας Αννας έδιωξε πανω στο γραμμη του τερματος και διαφύλαξε την νικη για την ομαδα.
Ο Αυλανας σε ακόμα ενα ματς ηταν συγκινητικός και έκανε καταθεση ψυχής παρα τις
αντιξοότητες που γνωρίζει απο την αρχή του πρωταθληματος.

Αναλυτικα τα αποτελέσματα ολων των παιχνιδιων ξεχωριζει η νικη του Αηττητου επι της Λαυρεωτικης με  2-1.Και στην Β Επσανα η νικη της Ανοιξης με 1-0 απεναντι στον Παθιακακη
και η μεγαλη αποδραση της Βουλιαγμενης με 0-1 απέναντι στον Πρωτεα.




Α’ Κατηγορία (19η αγωνιστική)
ΣΑΒΒΑΤΟ 11/2/2017
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝOY 1-1 (0-1)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΚΟΡΩΠΙ 3-1 (0-1)
ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 2-0 (2-0)
ΚΥΡΙΑΚΗ 12/2/2017 – ώρα 15.0
ΑΗΤΤΗΤΟΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 2-1
ΑΧΙΛΛΕΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ Β. 2-0
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 1-0
ΚΕΡΑΥΝΟΣ – ΜΑΡΚΟ  1-1
ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΑΡΗΣ Β. 1-0


Β’ Κατηγορία (21η αγωνιστική)
ΣΑΒΒΑΤΟ 11/2/2017
ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΑΡΤΕΜΙΣ 2-1 (2-0)
ΑΝΟΙΞΗ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 1-0 (1-0)
ΣΤΑΜΑΤΑ – ΓΕΡΑΚΑΣ 1-0 (1-0)
ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 0-1 (0-0)
ΚΥΡΙΑΚΗ 12/2/2017 – ώρα 15.00

ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΣ-ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ 0-2 (0-0)
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. 2-2
ΘΗΣΕΑΣ Ν.Μ. – ΔΙΟΝΥΣΟΣ  1-0
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 1-1


Γ ΕΠΣΑΝΑ


ΑΥΛΩΝΑ-ΔΟΞΑ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑΣ 1-2 (0-0)

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ -ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 2-1 (0-0)

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ-ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ 0-0

ΣΥΚΑΜΙΝΟ-ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 0-2 (0-2)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛ ΝΕΡΩΝ 2-0

ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΙΚΟΣ -ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ 1-2