Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ!!!!!!!

                                  Η τιμητικη πλακέτα του Συνδεσμου Προπονητων στον Θαναση Κατερινη
                                    για την πολυετή προσφορα του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.


Σχεδόν πριν ενα δεκαπεντε ημερες  είχαμε την όμορφη πρωτοβουλία του Συνδεσμου Προπονητών Ανατολικης Αττικης να τιμήσει τον Θαναση Κατερινη  στην εκδήλωση που διοργάνωσε για την Ετησία Κοπη Πιτας στην Ραφήνα.
Επίτιμος  Προεδρος του Α.Ο Ωρωπου και επι σειρά παίκτης και Πρόεδρος της ομαδας  σχεδον σαραντα χρόνια .Η προσφορά του Θαναση Κατερινη στην ομάδα του Ωρωπού ειναι αδιαπραγματευτη,  το απαράμιλλο πάθος του και η ανιδιοτελή προσφορά στο πέρασμα των δεκαετιων ειναι ανεκτίμητη.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρωην Προεδρο της ομαδας του Ωρωπού εξέφρασε  τις ευχαριστίες του  στον Συνδεσμο Προπονητων Ανατολικης Αττικης, και πιο συγκεκριμένα μας ανεφερε"Είναι αρκετά σημαντικό να σε τιμανε άνθρωποι του ποδοσφαίρου για την προσπάθειά μου για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ολες αυτες τις δεκαετιες τους ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου".
Επισης δεν ξέχασε να μας παραλείψει την ανιδιοτελή αγαπη του για την ομάδα της καρδιάς του τον Πας Ωρωπο  μας ανέφερε "Εύχομαι απο καρδιάς η ομαδα του Ωρωπου να βρει τον δρόμο της και να ξαναφτασει  στις εθνικες κατηγοριες εκει ανήκει ο Πας Ωρωπος, εύχομαι καθε επιτυχία στην ομάδα.".



                               Πρωην Προεδρος του Πας Ωρωπου Θανασης Κατερινης πάντα κοντά
                                στην ομάδα της Καρδιας του!!