Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ!!!!!

                                     Ο Ντεντεους πετυχαινει το πεναλτι και χαριζει την προκριση με 3-2
                                 


Ενα συναρπαστικό ματς είχαμε την τύχη να απολαύσουμε στο γήπεδο του Συκαμινου μεταξύ των δυο ομάδων του Δημου μας για την Β φαση του Κυπελλου Επσανα ενα ματς "διαφημιση" για το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο.
Ενας αγώνας που δίνει χαρά στον φίλαθλο, και είναι απο  τα ματς που επιστρέφουν τον κόσμο στα γήπεδα ,σε ενα κατάμεστο γήπεδο το παιχνίδι αναδείχθηκε  ισόπαλο 2-2 ,στην κανονική διάρκεια ,οσο και στην παράταση. Με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στα πέναλτι πιο τυχερός ο Αυλώνας κέρδισε  3-2 με εύστοχο κτύπημα πεναλτι του Ντεντεους που ειχε πετύχει και τα δυο γκολ στην κανονική διάρκεια.
                        Ο Αυλώνας ηταν ο τελικος νικητής του αγώνα και πηρε την πρόκριση για τους 16


Το ματς ηταν δυνατό και με τις δυο ομάδες να τα δινουν ολα για αυτο οδηγηθήκαμε και στην διαδικασία των πέναλτι,οι φιλοξενουμενοι μπήκαν πιο δυνατά και προηγηθηκαν στο 12" με γκολ του Ντεντεους .Ενω υπήρχε μια καλη ευκαιρία του Τσεβα που απέκρουσε ο Εσμε  ,μετα το 25 και την εισοδο του Μπινιακου  οι γηπεδούχοι ανέλαβαν τα ηνια του παιχνιδιού και ισοφάρισαν  με εύστοχο κτυπημα  πεναλτι στο 34 του Λασκαριδη, ενω στο  45 μετά απο στημένη φάση που εκτελεσε ο Παπαπανου ο προωθημένος Νοναι εκανε το 2-1

                                  Πριν το πέναλτι που κέρδισε το Συκαμινο στο οποιο υπέπεσε ο Μορφονιος
                                   και εκτέλεσε εύστοχα ο Λασκαριδης

Στο δευτερο ημίχρονο το Συκαμινο έδωσε χώρο στον Αυλωνα αλλα "κτύπησε " με αντεπιθέσεις με τον Μπινιακο που ηταν διαρκής πηγή κίνδυνου, με τον Μορφονιο να αποκρούει σε δυο περιπτώσεις
οταν βρέθηκε ο Μπινιακος σε ευνοϊκή θέση.
Στο 70" μετα απο εκτέλεση φάουλ του Ντεντεους με αριστοτεχνικο "κτυπημα" έστειλε την μπάλα στη αριστερό "ΓΑΜΑ" της  εστίας του Εσμε  και έκανε το 2-2.
Ο Αυλωνας προσπάθησε για την ανατροπή ειχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλα  με μακρινές μπαλιές το Συκάμινο  "κτυπούσε" στην αντεπιθεση με τον Μπινιακο να αναστατώνει την αμυνα του Αυλωνα και να δημιουργεί φάσεις.
                         Ο Μπινιακος ηταν απο τους διακριθέντες του αγωνα και συνεχής πηγη κινδυνου
                         για τον Αυλωνα!!!!


Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση ο Αυλωνας μετα απο δυο στημένες φάσεις απείλησε με τον προωθημένο Κολμπερ ,ενω ειχε και μια καλη φάση προς το τελος με τον νεαποκτηθεντα Ροναλντο Πιπερι.
Ομως το Συκάμινο ειχε της μεγάλες ευκαιρίες στην δεύτερο ημίχρονο της παράτασης  με τον Μπινιακο να πλασάρει τον Μορφονιο "ενστικτωδως" απόκρουσε και η μπαλα πήγε μολις κόρνερ.
Ενω λιγο πριν την ληξη της παράτασης ο Καρυδας τροφοδότησε τον Μπινιακο οποιος "πέρασε" τον Μορφονιο και προ κενής εστιας  η μπάλα πήγε στο δοκαρι με αποτέλεσμα να χαθεί η μεγάλη ευκαιρια για την πρόκριση.
Το σίγουρο είναι οτι και οι δυο ομάδες ειχαν τις ευκαιριες να πάρουν την πρόκριση τοσο στην κανονική διάρκεια, οσο και στην παράταση  ,το ματς προσφερε μεγάλες συγκινήσεις και οδηγηθήκαμε στα πέναλτι.



ΠΕΝΑΛΤΙ

Συκαμινο  Μπινιακος  αποκρουει  Μορφονιος

Αυλωνας  Σκεντουλι   Γκολ    0-1

Συκαμινο   Λασκαριδης  Γκολ 1-1

Αυλωνας   Τσεβας   αουτ    1-1

Συκαμινο   Τιμπαλεξης    αουτ   1-1

Αυλωνας    Πιπερι       Γκολ 1-2

Συκαμινο   Παλαιοσπυρος  Γκολ   2-2

Αυλωνας     Ντατις      αποκρουσε ο Εσμε   2-2

Συκαμινο    Παπανου αποκρουσε ο Μορφονιος 2-2

Αυλωνας     Ντε ντεους      Γκολ  3-2


                                   Η σελφι της νικης οι παικτες μαζι με τον γενικο αρχηγο Γιωργο Μαλαβακη

Με τον Μορφονιο να αποκρούει τρια πέναλτι να γινεται ο μεγάλος πρωταγωνιστης στην διαδικασια των πεναλτι, αλλα τα εύσημα ανήκουν στο Ντε Ντεους που ηταν το "μυαλό " του Αυλωνα σε ολη την διάρκεια του αγωνα, πετυχε τα δυο γκολ στην κανονική διάρκεια και με το πεμπτο πεναλτι εδωσε την νικη και την πρόκριση για την ομάδα του Αυλώνα.

Ως oropos-sportς έχουμε αρκετά χρόνια να παραβρεθουμε σε τοπικό ντερμπι με τοσο παλμό στην εξέδρα και με σασπενς  για την τελικη νίκη, οι δυο ομαδες απέδειξαν οτι δεν είναι για την κατηγορια της Γ Επσανα ..
Επισης ο κοσμος έδωσε βροντερο παρόν και ευχαριστηθηκε  σε ενα ματς που δεν υπήρξε η παραμικρή ένταση .

Συκαμινο Εσμε,Μπαναι,Ρεθι(73 Κανατας),Τιμπαλεξης,Λασκαριδης,Νοναι,Μανουσιος (39 Μπινιακος)Μακρης,Παλαιοσπυρος,Καναρης(79 Καρυδας) Παπαπανου
Αυλωνας  Μορφονιος,Λαππας,Παντος(Παπαγιανουλας 106"),Βλαχος,Κολμπερ,Σκεντουλι,Νανος(83 Στεφανης),Ντε ντεους,Πιπερι,Ντατις,Tσεβας

Αναλυτικά  ολα τα παιχνίδια της Α ΦΑΣΗΣ με μεγάλη έκπληξη  ο αποκλεισμός του Αηττητου της Γ Εθνικης απο τον Αγιο Στεφανο με 1-0 ,ενω είχαμε και την συντριβή του Μαυρου Αετου απο τον Παλληνιακο που είναι το μεγάλο φαβορί για το νταμπλ   με 9-0.



 O Παλληνιακός ήταν καταιγιστικός απέναντι στον Μαύρο Αετό, του οποίου επιβλήθηκε με 9-0 εντός έδρας και πήρε το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ.
Καρέ τερμάτων για την ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ πέτυχε ο Κετσετζόγου (24’, 32’, 45’, 57’), δύο ο Πανόπουλος (55’, 77’) και από ένα οι Κούσης στο 30’, Καλιαμπάκας στο 83’ και Βλάχος στο 86’.

Διαιτήτευσαν οι Μανιώτης, Τζαφόλιας Β., Μπαλάγκα.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Κουβέλης, Παππάς, Νικηφοράκης, Τσιτοφώτος, Πούλιος, Κούνας, Μαλάι (60’ Ελ Γκαμάλ), Πανόπουλος, Κετσετζόγλου (55’ Βλάχος), Μπίτιλης (60’ Καλιαμπάκας), Κούσης.
ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ: Σεϊντής, Ούλης, Τοτόμης (72’ Πανάνης), Καμάρας, Γκιάτα Γκ., Σωτήρχος, Σδράλιας, Λόης, Τσεβάς, Τζίκα, Γκιάτα Ε.

Οι αγώνες της Β’ φάσης:



Τετάρτη 11/10/2017
Καλύβια – Δόξα Αγ. Άννας 5-0
Παλληνιακός – Μαύρος Αετός Πολυδενδρίου 9-0
Λαυρεωτική – Φοίβος Βάρης 4-0
Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου – Αήττητος Σπάτων 1-0
Τριγλία Ραφήνας – Παμπαιανικός 2-0
Αετός Πικερμίου – Κρυονέρι 0-0 παράταση, 5-4 πέναλτυ
Εθνικός Ν. Μάκρης – Ραμνούς Γραμματικού 3-1
Συκάμινο – Αυλώνας 2-2 παράταση, 2-3 πέναλτυ