Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΝΗ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΩΡΩΠΟ!!!!!!!!Ο μεχρι προτινος προπονητης  Φανης Σκαρμουτσος μας απεστειλε την ευχαριστηρια επιστολη  προς τον Πας Ωρωπο"Η απόφαση που με οδηγησε στην παραίτηση-αποχώρηση απο την τεχνική ηγεσια του ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ έγινε σε μια προσπάθεια που ευελπιστώ ότι θα φέρει ηλεκτροσόκ στην ομάδα και να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών. Θεωρώ ότι αυτή η στιγμή ειναι ενδενδειγμενη για αλλαγή προπονητή στην ομάδα μετα απο τις δυο συνεχόμενες ηττες όπου αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη.
Το μόνο που ήθελα απο την αρχή που ανέλαβα ήταν το καλό της ομάδας και των παιχτών μου, και είμαι πολυ χαρούμενος που συνεργάστηκα μαζί τους. Τους εύχομαι υγεια και κάθε επιτυχία! Έχω την ικανοποίηση πως εδωσα ότι καλύτερο μπορούσα προκειμένου η ομάδα να πάρει αυτό που της αξίζει.
Θελω να ευχαριστήσω το ΔΣ του ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ για την συνεργασία που είχαμε και την στήριξη τους καθώς και τον σεβασμό προς το πρόσωπο μου! Τους εύχομαι καλή συνέχεια !"


Εμεις ως oropos-sports  ευχομαστε στον εξαιρετικο σε ηθος  Φανη Σκαρμουτσο  Καλη  συνεχεια στη ν προπονητικη του καριερα .