Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ Ν ΜΑΚΡΗΣ 3-2 (video) ΜΕ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!





Eνα πολυ ωραιο ματς εγινε στο  γηπεδο των Νεων Παλατιων ακαταλληλο για καρδιακους η ομαδα του Ωρωπου αν και βρεθηκε στο ημιωρο να βρισκεται πισω στο σκορ με 0-2 ,εδειξε τεραστια ψυχικα αποθεματα και με την εισοδο του Τσελα στο ημιχρονο που ηταν πρωταγωνιστης σημειωσε δυο γκολ,56" με πεναλτι 65" με προβολη υστερα απο συνεργασια  Αλιαι-Φιλλη, και  με το νικητηριο γκολ να το πετυχαινει ο Γιονι Οσμαναι 69"
Η ομαδα του Ωρωπου ειχε και ευκαιριες και για αλλα τερματα με μεγαλη ευκαιρια  του Καναρη που ειχε δοκαρι.Η ομαδα του Ωρωπου ειναι στην πρωτη θεση μαζι με το Κρυονερι εχει κανει ενα καλο ξεκινημα με  τεσσερις νικες και δυο ισοπαλιες και ευελπιστουμε ολοι σε αναλογη πορεια στο υπολοιπο του πρωταθληματος.

Το φιλμ του αγωνα

Ο Ραζάκιας - Κεσαπίδης άνοιξε το σκορ στο 7', για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 27' ο ίδιος παίκτης θα διπλασιάσει τα τέρματα τα δικά του, αλλά και της ομάαδας του. Στο β' μέρος ο Τσελά παίρνει την θέσει του Αλεξόπουλου. Η αλλαγή αυτή βοήθησε πολύ τους γηπεδούχους και στο 56' ο Τσελά θα μειώσει, έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ στο 65' ο ίδιος παίκτης θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Στο 69' ο Γιονι οσμαναι θα κάνει την ανατροπή και θα διαμορφώσει το τελικό 3 - 2.



Ωρωπός: Ντέρκα, Μήτρου, Κανατάς, Μούστης, Αλιάι, Ζουβερέλης, Αλεξόπουλος (46' Τσελάι), Τζόνι, Φίλλης (88' Μίχας), Κανάρης, Ευφραιμίδης (71' Μπραχιμάι)

Εθνικός: Βασιλακάκης, Αζάλ (86' Μασούρας), Βούτας (79' Σπηλιοτόπουλος), Μαντζιώκας, Αθανασόπουλος, Κουσούλης, Σοφρόνης, Αλτιπαρμάκης (56' Βλασσόπουλος), Ραζάκια - Κεσαπίδης, Σούλας, Νάκο (70' Ραπτογιάννης)